Sanruf kapatma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan enjektör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

enjektör

Üye
Merhabalar sanruf un kapilar kapatılınca kapanmasini istiyorum. Buna ait modül bulamadım.
Sanruf ta endstop gibi parca yok yani tuşa basılı tutuyorum kapandığında bırakıyorum tuşa bir kez basıp kapatma gibi özelliği yok
Acaba bir modül olsa tuşa on saniye akim gönderse ve sonra dursa mümkün müdür buna benzer modül var mi
Amacım aküye zarar vermeden en orjinal şekilde bu sorunu çözmek

Merhabalar.
İstediğiniz şekilde birebir aynı modül olmayabilir.
Ama bu çok basit bir şekilde yapılabilir.
Kapılar eksi tetiklemi kilitleniyor artı tetikle mi kilitleniyor bunu belirledikten sonra gerisi kolay.
Kapı kilitleme beyninden tetik alacak ve belirlenen süre boyunca röle çıkış verecek.

Merhabalar.
Kapılar eksi tetiklemi kilitleniyor artı tetikle mi kilitleniyor bunu belirledikten sonra gerisi kolay.
Kapı kilitleme beyninden tetik alacak ve belirlenen süre boyunca röle çıkış verecek.
Tehlikeli işler bu işler. Yanlış işler ile ecu ya bir zarar verilirse yandım Allah diye bağrınmak çok mümkün. Yazmayı düşünüp yazmaktan vazgeçtim bu yüzden ilk başta.

Merhabalar sanruf un kapilar kapatılınca kapanmasini istiyorum. Buna ait modül bulamadım.
Sanruf ta endstop gibi parca yok yani tuşa basılı tutuyorum kapandığında bırakıyorum tuşa bir kez basıp kapatma gibi özelliği yok
Acaba bir modül olsa tuşa on saniye akim gönderse ve sonra dursa mümkün müdür buna benzer modül var mi
Amacım aküye zarar vermeden en orjinal şekilde bu sorunu çözmek
Aracınız ney?

Daha doğrusu bu özellik fabrikasyon olabilir.Gizli yada kapalı özelliklerine hiç baktınız mı aracınızın?

Benzer bir şeyi instagram üzerinden takip ettiğim biri yapmıştı BMW için. Kendisi bildiğim kadarıyla okullu ve işi bilen birisi sanırım teknikkariyer diye bir hesaptı isterseniz bir inceleyin veya modulden üretiyordur.

Merhabalar.
O zaman aküyü bitirmezbni

Forum istatistikleri

Konular
133,390
Kullanıcılar
459,266
Son üye
Mavorer

Yeni konular

Geri