Samsung 5962 dtbww buzdolabı

yexplorer

Üye
Katılım
1 May 2010
Mesajlar
7
Puanları
1
Yaş
46
Merhabalar Samsung 5962 dtbww buzdolabını 15 gün önce aldım. Dolaptaki yoğurt vs çok soğuk değil ve tadı hemen değişiyor. Dolap 3 derecede ayarlı üst kısım ise -20 derecede ve yiyecek yükü çok değil yani hava dolaşımı rahat. Derece ile baktım 10 derece gösteriyor. Üst tarafı ölçemedim. Servis çağırıdm. onların ölçümü 8-9 ve üst taraf için -14 -15 çıktı. Servise 3 derece ayarlı iken neden 8-9 derece olduğunu sordum. Normal dedi formu doldu bende üstelemedim. Tekrar müşteri hizmetlerinden servis talep ettim detaylı inceleme yapalım dediler henüz gelen giden olmadı.Ama mantığıma atmadı 3 ayarlı iken neden 8 -9 derece bırakıyor. Sizce normal mi yoksa servisin atladığı bir yer mi var. 8-9 derecede süt ürünleri çok dayanmıyor. Gerekirse ürünün iadesi için mahkemeye gideceğim. Acil yardım bekliyorum.
 
dolabın ekranındaki derece sabitmi yoksa arada yükselip düşüyormu...eger sürekli sabit ise ayarlanan dereceyi gösteriyordur iç sıcaklıgını göstermiyordur....servis ölçüm yaptıgı anda cihaz çalışıyormuydu eger defrosta girdi ise yada defrosttan yeni çıktı ise sıcaklıgı ayarlanan derecenin bir kaç derece üstünde olabilir ....buz dolabınız eger mobilyanın içinde ise arkasında ve üstünde 10 -15 cm yanlarında 5- 10 cm boşluk olması lazım hava almaz ise hararet yapar sogutması düşer...
 
Teşekkürler ustam ekran hep sabit kaçı ayarlarsam o derece de kalıyor. Servis ölçüm yaptıpığın çalışmıyordu daha sonra çalışmaya başladı. Sıkıntı 1 -2 derece olsa tamam ama 3 e ayarlı 8-9 da gösteriyor çalıştığı anda bile. Her tarafından yeterli açıklık var.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,880
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst