S7-200 Simülasyon programı Problemi

merhabalar , arkadaşlar ben siemensin micro/win programında plc programını dizayn ettim.daha sonra burdan indirdiğim plc simulator programını çalıştırıp export ile dosyayı attığımda "the file cannot open to read data"dosya datayı okuyamıyor yazısı çıkıyor.simulasyonda yardımcı olabilirmisiniz?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
yaşamış olduğum sorunu bir arkadaş daha yaşamış ona verilen cevabı okurken bende derdimi halletmiş oldum..saolun kontrolkalemi


"Aldığınız hatanın bir önemi yok. Programınız sorunsuz çalışır.
Aldığınız hatanın anlamı şudur;
Data bilgileri okunamadı.
Plc programlarının bazılarında data table(data tablosu)'na veriler girilir. Eğer plc programınızda data varsa bunları kopyalayıp simülatörün file-paste data menüsünden yapıştırmanız gereklidir."
 
arkadaşlar merhaba bana micro/wın programının V4.0 için uyumlu simülasyon programı gerekmektedir.Yardımlarınızı bekliyorum.
 
ben bu programda ek modüllerin çalışıp çalışmadığını merak ediyorum. eğer çalıştıran varsa nasıl çalıştığını anlatabilir mi?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,759
Kullanıcılar
449,975
Son üye
yamanelektronik2023

Yeni konular

Geri
Üst