sıvı algılayıcı

ardatugrul

Üye
Katılım
19 Kas 2009
Mesajlar
147
Puanları
1
Selamlar evde su kaçağından oldukça canım yandı. karar verdim sonunda mutfak dolabının içine ve farklı yerlere algılayıcı yerleştireceğim. şöyle bana açık kontak verebilen uzun süre kullanıma uygun ıslandıktan sonra tekrar kullanabileceğim bir algılaycı dedktör vs. tavsiyelerinizi ve nerede ortalama hangi fiyatlara bulabileceğim konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Varsa tecrübeleriniz ve paylaşabileceğiz uygulamalar sevinirim.
 
arkadaşım su tesisatını yenilesene ne uğraşıyorsun sensörle felan ha illaki sensör diyorsan nem ve sıvı algılayan sensörler var onlardan alıp bir devre yapabilirsin ama bunlar senin su kaçağını engelleyemez satece haber verir veya bir tanare otamatik vana koyarsan suyu keser.kolay gelsin
 
arkadaş doğru söylemiş.her su giderine seviye rolesi koymaya kalksan dünyanın parası.tek roleyle yapacak olsan bir dünya kablo.Bir de otomatik vana .
hiç uğraşma tesisatı yenile.İllâ yapacaksan Allah kolaylık versin
 
Arkadaşlar tesisat yeni lakin şu flex bağlantılar yokmu derdim onlarla. flex 5 bara kadar dayanıklı diyor ve 2 yıl garantili. sigorta firmasıyla batarya firması mahkemelik. rezilliği çeken biz. sıvı seviye rölelerine mini seviye elektrotları yapsam yerde yanyana şöyle 1cm aralıklı koysam olurmu acaba deneyen varmı bide akılı bina sistemlerinde bina kontrol paneline entegre böyle sistemler güvenlik maksadıyla zaten konuluyor arkadaşlar. ıslak zeminde problem yok ama mutfaktan bi bastımı fena oluyor aman düşman başına. bir röle alıp denemek şart oldu bu gidişle.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,225
Mesajlar
915,940
Kullanıcılar
450,017
Son üye
melike.gkck1

Yeni konular

Geri
Üst