gncmemo Üye Katılım 16 Haz 2019 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 29 13 Kas 2020 #1 Herkese hayırlı işler plc programlamada yeniyim elimde s7 1200 plc var önceden baglanabiliyodum suan baglanamiyorum ve plc stop modunda kaldı herseyi yaptim olmadı bu konuda bana yardımcı olacaklara teşekkür ederim
Herkese hayırlı işler plc programlamada yeniyim elimde s7 1200 plc var önceden baglanabiliyodum suan baglanamiyorum ve plc stop modunda kaldı herseyi yaptim olmadı bu konuda bana yardımcı olacaklara teşekkür ederim
Raichu Üye Katılım 1 Ağu 2009 Mesajlar 535 Puanları 31 Yaş 38 13 Kas 2020 #2 Elindeki ethernet kablosunu test et. Üs barda bulunan accessible nodes seçeneğinden ağda plc'yi görebiliyormusun? Set pg/PC interface ayarından bilgisayarının ethernet portunu seçili olduğundan emin ol. Bilgisayarının ip'si farklı sabit bir değere ayarlanmış olabilir .
Elindeki ethernet kablosunu test et. Üs barda bulunan accessible nodes seçeneğinden ağda plc'yi görebiliyormusun? Set pg/PC interface ayarından bilgisayarının ethernet portunu seçili olduğundan emin ol. Bilgisayarının ip'si farklı sabit bir değere ayarlanmış olabilir .
Konu Sah KS gncmemo Üye Katılım 16 Haz 2019 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 29 14 Kas 2020 #3 apaçi' Alıntı: Elindeki ethernet kablosunu test et. Üs barda bulunan accessible nodes seçeneğinden ağda plc'yi görebiliyormusun? Set pg/PC interface ayarından bilgisayarının ethernet portunu seçili olduğundan emin ol. Bilgisayarının ip'si farklı sabit bir değere ayarlanmış olabilir . Genişletmek için tıkla ... bütün ayarlara baktim musait bir zamadauzaktan baglanip bakabilirmisin Moderatör tarafında düzenlendi: 14 Kas 2020
apaçi' Alıntı: Elindeki ethernet kablosunu test et. Üs barda bulunan accessible nodes seçeneğinden ağda plc'yi görebiliyormusun? Set pg/PC interface ayarından bilgisayarının ethernet portunu seçili olduğundan emin ol. Bilgisayarının ip'si farklı sabit bir değere ayarlanmış olabilir . Genişletmek için tıkla ... bütün ayarlara baktim musait bir zamadauzaktan baglanip bakabilirmisin