sıemens logoda şifre

Katılım
29 Eki 2007
Mesajlar
15
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba kontrol kalemi üyeleri

Bilgisayarıma kurduğum sıemens logo programıyla( vers.5) ekranlı logoya bağlanıp upload yapmak istiyorum ,

Bağlantıyı kurunca ekrana logoyu stop etmek istiyormusun sorusu geliyor ,evet dediğimizde logo stop konumuna geçiyor fakat daha sonra bilgisayar ekranında TYPE YOUR PASSWORD,AND .. sorusu gelip hemen sorunun altında password girilmesi için bir kutucuk çıkıyor. Sıemensle görüştük programı yazan kişinin şifre girdiğini söyledi fakat herhangi bir şifre girilmediğini ben biliyorum.

Sorun konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim

Herkese iyi çalışmalar.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
kardeşim logo programın lisanslı mı
ben daha önce unitronıcs kullandım onda da vardı. 1111 deneyebilirsin
 
Sıemens çözüm yolu gösteremiyorsa vay anam vay:)))Belki haklı olabilirler şifre vardır.
 
program şifresine sadece alfabetik karekterler yazılza biliyor. Sıemens yardımcı olmaya çalışı ama uzun uzun konuyu anlatmadı. sorunu çözmem gerek lütfen yardım !!!!!!!!!!!
 
şimdi arkadaşım sen daha logo'da stopa geçmek istediğinde alıyorsun anladığım kadarı ile 4.0 versiyonunda bir denermisin bu tip problem versyonundanda olabiliyor ben denkgelmiştim.Kolay gelsin.
 
Selam arkadaŞim Öncelİkle geŞmİŞ olsun dİyorum ÇÜnkÜ bİldİĞİm kadari İle bunun ÇÖzÜmÜ yok
bİzzat benİm baŞima geldİ programi yenİden yazdim.
yazan arkadaŞ Şİfre yazmadi dİyorsun. olabİlİr fakat -file-properties-parameter-menÜsÜnde Şİfre tanimliysa Şİfre otomatİk olarak yÜklenİr
 
arkadaşlar bunun yolu yok şifre bilmiyosan şifreyi 3 kez yanlış girersin içindeki program silinir logoyu yeniden kullanmaya başlarsın.başka türlü o logoyu kullanamazsın
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,762
Kullanıcılar
449,977
Son üye
keskiyan

Yeni konular

Geri
Üst