SİEMENS G120C

karahusnu

Üye
Katılım
20 Şub 2010
Mesajlar
82
Puanları
1
Yaş
41
Arkadaşlar Siemens G120C İnverteri analog giriş olmadan, sabit 50HZ'de çalıştırmak için ne yapmak gerekir.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
karahusnu, arkadaş ekte klemens şeması mevcuttur. 1-3 terminalleri köprüle direk max. hıza çıkar. On-off istediğin gibi kullanabilirsin.

https://cache.industry.siemens.com/dl/.../SINAMICS_G120C_en-US.pdf buradanda program dosyasını indirebilirsin.
 

Ekli dosyalar

  • SINAMICS_G120C_.pdf
    149.2 KB · Görüntüleme: 45
merhabalar arkadaslar siemens g120 c uss/mb ile PG arasında usb ile bağlantı kurmaya calısıyorum ama bir türlü accesible node da goremedim. gerekenleri yaptım . set PG pc ınt. S7USB sectim ok dedim usb yi bağladım yuklemesini yaptım ama olmuyo . no info any device diyor
 
İnf dosyaları ile USB seri bir köprü modu oluşturur. Bazı donanım dosyalarınıza sistem yetki vermeyebilir veya kullandığınız program varsayılan olarak o arabirimi farklı amaç için kullanıyor olabilir. Programınız ve sürücünüz uyumlu ise tak kullan olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca sürücüde ilgili portun (usb) ne şekilde kullanılacağı ayarlanmalıdır.
 
Siemens g120c nin ıp adresi verme parametreleri hangi parametreler yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar bana.
 
merhaba,
parametreler ekteki resimde vardır. Manual girmek yerine edit ethernet node dan falan daha basit bir şekilde ip/device name ataması yapabilirsin.
Kolay gelsin.
ip.PNG
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Geri
Üst