Süs havuzu projesini pc de uygulamak için gerekli programı bulabilir miyim ?

umutturk55

Üye
Katılım
1 May 2008
Mesajlar
14
Puanları
1
Yaş
47
ben süs havuzu projesini s7 200 de yazdım simülasyon programında da uyguladım.fakat istediğim şey o süs havuzunu pc de nasıl yapabilirim .umarım anlamıssınızdır.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Havuzun kontrolünü PC aracılığıyla yapmak istiyorsan I/O portlarını kullanarak kendi yazdığın veya bilgisayar ortamında çalışan PLC programlarıyla yapabilirsin. Analog girdi-çıktılar için bir arakart tasarlaman veya analog giriş-çıkışlı hazır I/O kartlarını kullanman gerekir.
 
İlgİlendİĞİn İÇİn saĞol bu pc ortaminda Çalisan plc programlarini nereden bulabİlİrİm.ben 1 yil hazir beton tesİslerİnİ kuran bİr fİrmada Çalistim komple elk panosunu adreslemeyİ plc de vede bu sİstemİ kurup Çalistiriyorduk.bİr de bİzİm mÜhendİsler pc de bİr program yapmiŞlardi ŞÖyle kisaca bahsedeyİm.dİyelİm bİr sİlo var sİlo motorunu Çalistirip sİlodan Çİmento aktaracaĞiz.ben bunu plc Üzerİnden komut vererek yaparim fakat pc de kİ programda sİlo resmİ falan var pc den sİlo resmİndekİ motora mausla tikladiĞinda plc ye komut gİdİyor ve motor Çalisiyor .İŞte ben bu pcde kİ bu uygulamayi nasil yapabİlİrİm Öyle dİzayn edebİlerceĞİm bİr program varmi nereden bulabİlİrİm
 
bunu wincc filexable ile yapabilirsin. benimde bir süsü havuzu yapmam gerekiyor. yazdığın progarmı benimle paylaşır mısın.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,875
Kullanıcılar
449,997
Son üye
Ali5534

Yeni konular

Geri
Üst