ROBOSOFT KONTROL VE BİLİŞİM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.

Katılım
21 Kas 2009
Mesajlar
58
Puanları
1
Yaş
41
Robosoft Kontrol ve Bilişim Hizmetleri bir çok sektörde faaliyet gösteren fabrikalara yazılım ve teknoloji danışmanlığı yapan bir firmadır. Önde gelen teknolojileri kullanan ve devamlı kendini geliştiren bir firma olarak hizmet vermektedir. Robosoft Kontrol ve Bilişim Hizmetleri proses otomasyonu sistemlerinin SAP, ORACLE vb. ERP programlarıyla kontrol sistemlerinin entegrasyonu konularında tecrübeli kadrosuyla hizmet vermektedir.

Robosoft Kontrol ve Bilişim Hizmetleri firması üretim hatlarının SAP, ORACLE vb. ERP programlarıyla entegrasyonunu, OPC Server araçlarıyla PLC ve DCS gibi kontrol ünitelerinden verileri direk alarak Microsoft.net C# veya VB.net yazılımlarıyla sağlamaktadır. Robosoft Kontrol ve Bilişim Hizmetlerinin amacı sektörde faaliyet gösteren tüm endüstriyel otomasyon şirketlerinin özel yazılım, IT, özel windows-web Scada ve raporlama çözüm ortağı olmaktır.

Robosoft Kontrol ve Bilişim Hizmetleri firması kendi geliştirdiği scadalarda MySQL veritabanını kullanarak veri tabanı uyugulamalarına extra binlerce dolar ödemeden raporlama ve scada uygulamalarınızı geliştirmektedir. Her türlü sisteme uyumlu bu scadalar web, mobil ve windows uyumlu olmakla beraber özel raporlama araçlarını içinde barındırmaktadır. Bu yönde teknolojiyi takip eden Microsoft partneri olan Robosoft, Microsoft ürünlerinin en son teknolojilerini kullanmaktadır.

ROBOSOFT SCADA Hizmetleri
- WINCC, Indusoft veya diğer scada paketleriyle Enerji SCADA'ları ve raporlama çözümleri
- Tank izleme sistemleri ve raporlama çözümleri
- Makinelere özel paket SCADA ve raporlama çözümleri
- Her türlü sisteme, özel ve paket SCADA çözümleri
- İnternet üzerinden izleme ve raporlama çözümleri
- Arıtma ve su sistemlerine yönelik kablosuz ve GPRS izleme ve raporlama çözümleri
- Bina otomasyonuna yönelik özel çözümler
- ERP entegrasyon projeleri
- SMS uygulamaları
- Raporlama çözümleri

detaylı bilgi için Robosoft Kontrol ve Bilişim Hizmetleri Ltd. Şti.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,767
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Geri
Üst