RGK hiçbir kademeyi tanımıyor. Herşeyi denedim. Yardım!!!

Bırde, menüde STEP alt menusunde3, devreye alınacak kademe sayısı 1 olarak belırtılmıs olabilir. Otomatık konumja alıp, STEP e gelın, kac kademe belirtilmiş görün, 1 de ıse kademe sayınıza getırın.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
daha önce de bozukmuş ben de ceza gelince farkettim. tadilat yapılmadı. rgk üzerine gelen fazların sırası önemli mi ? rst olmak zorunda mı

Entes R3-12C rölede faz sırası önemi vardır. Sedece 1. kademeyi alıp bırakıyorsa bu olay olmuş olabilir.
Eğer röle 1 nolu arıza kodunu veriyorsa, röle gerilim beslemelerinden herhangi ikisini yer değiştirin. Buna göre de akım trafolarından gelen K-L uçlarını yer değiştirin. Gerilim beslemeleri ile akım beslemeleri aynı sırada olsun.

entesler akım trafosu ters bağlansa bile kendisi düzeltebiliyor,diye biliyorum.kontrol sırasında atladığın birşeyler olmalı

Akım trafolarından gelen kablolar 6 adet (her akım trafosu için bir çift) ise dediğiniz doğrudur. Ama akım trafolarından 4 adet kablo (3 tane K ucu, 1 tane de şöntlenmiş olarak L ucu) getirilip röleye girilmiş (K uçları tek tek girilip, L uçları da bu tarafta şöntlenmiş) ise röle K-L uçlarını düzeltemiyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,759
Kullanıcılar
449,975
Son üye
yamanelektronik2023

Yeni konular

Geri
Üst