reklam ve tanıtım....

Katılım
14 Ocak 2009
Mesajlar
559
Puanları
6
Yaş
55
Konum
Seyitömer Termik santralı KÜTAHYA
Merhaba sn. yönetici arkadaşlar ve üyelerimiz, forum sitemizin daha geniş kitlelere ve meslektaşlarımıza ulaşması için aklıma gelen acizane bir düşünceyi sizlerle paylaşmak istedim.İş yeri sahibi arkadaşlarımız ve çalışanların dükkanlarının vitrinlerinde ve araçlarının arka camlarında forum sitemizin amblem ve internet adresi çıkartma olarak yapıştırılabilir.Nasılki yerli yabancı üniversitelerin internet adresleri aracların arka camlarını süslüyorsa,dolaylı yoldan bir eğitim yuvası olan (görünmeyen üniversite veya myo ve eml) sitemizde tanıtım amaçlı böyle bir çalışma yapabilir.Daha hala sitemizle tanışmamış vatandaşlarımızda sitemizden mahrum kalmamış , istifade etmiş olurlar.Yöneticilerimiz eminimki bu konuyu düşünmüş olabilirler ama bir de ben her ihitimale karşı seslendirmiş olayım dedim.Konuyu uygulanabilecek şekilde hertürlü fikirlerinize açığım, nasıl ,nezaman, ne şekilde yapılabilecek , katkılarınızı bekliyorum.....reklama ihtiyacımız yok diyenler çıkabilir ozaman bunu hizmet olarak düşünsünler :)
 
Araçlar için KontrolKalemi.Com yazılı yazılar (stiker) daha önce de düşünülmüştü ancak hayata geçirilememişti. Öneriniz yönetim tarafından tekrar değerlendirilecektir.
 
süper fikir bence..

- - - Updated - - -

çok hoş fikir..

- - - Updated - - -

...............................................................
 
Herkesin faydalanması için foruma, gerek şema, gerekse çizelge ekleyip katkıda bulunan arkadaşlar, o resmin üzerine fligran olarak bu forum sitesinin (www.kontrolkalemi.com) internet adresini, URL adresini vs. yazabilirlerse bu da hem bir reklam hem de siteden resim, foto, şekil, şema, çizelge tırtıklayıp başka sitelerde kendi eserleriymiş gibi yayınlayanlara engel olmuş oluruz.
 
Evet fligran fikrine katılıyorum ama nasıl yapıldığı hakkındada bilgilendirirseniz sevinirim sn digitalist
 
Sayın Veysel arkadaşım;

En basit bir şekilde, örneğin; herkesin bilgisayarında yüklü olan powerpoint ile...

* P.pointte boş bir sayfa açın,
( Masaüstüne ters tıklayın; YENİ/Microsoft p.point Sunusu...)

* BİÇİM/ARKAPLAN/Dolgu Efektleri/Resim/resim seç... oraya resminizi arka plan olarak atayın,

* (fligran için) ekranın altında... (sağa yatmış büyük A.. şekli) Wordart ekle... den sol üstteki içi boş wordart stili'ni seçip fligran yazısını yazın. Yazıyı evirip çevirebilir, büyütebilir, renklendirebilirsiniz. Seçeceğiniz renk ve yazı stili asıl resmi bozmayacak şekilde, flu olarak seçerseniz iyi olur.

* Her şey tamamsa önce Dosya/kaydet ile SUNU1.PPT olarak, sonra DOSYA/FARKLI KAYDET ile Dosya adını verin (.jpg olarak) ve dosya türünü de jpg seçin ve kaydedin.
sunu1.ppt ile kaydettiğimiz dosya üzerinde değişiklik yapabiliriz, ama xxx.jpg dosyada bir daha yapamayız.
En basit şekliyle böyle, farklı yazılımlar da vardır ama, P.point'i genelde çoğu kişi bilir, elinin altındadır, kullanmışlığı vardır.

İlgilenenlere ayrıntılı bilgi ve yardım edebilirim.
Kolay gelsin.
 
Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar

forumumuzun daha iyi tanıtılması adına.

www.kontrolkalemi.com yazılı sticker yaptırdık. win-fair 2013 fuar alanında isteyen üyelerimize dağıtılacaktır.
 

Ekli dosyalar

  • WP_20130204_002.jpg
    WP_20130204_002.jpg
    105.7 KB · Görüntüleme: 17
  • WP_20130204_001.jpg
    WP_20130204_001.jpg
    90.1 KB · Görüntüleme: 14
Merhaba Arkadaşlar

forumumuzun daha iyi tanıtılması adına.

www.kontrolkalemi.com yazılı sticker yaptırdık. win-fair 2013 fuar alanında isteyen üyelerimize dağıtılacaktır.
Sn. MuraTh,malumunuz ülkemizin her tarafında binlerce üyemiz var.Bu güzel çalışmayı kargo ücretini talep eden arkadaşımızın ödemesi şartı ile bildirilen adreslere gönderme iyiliğini yapsanızda bu işi taçlandırsanız nasıl olur?Eğer böyle bir güzellik yaparsanız ilk sıraya beni yazarsanız sevinirim.Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
 

Benzer Konular

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,189
Mesajlar
915,718
Kullanıcılar
449,957
Son üye
sezercakmak

Yeni konular

Geri
Üst