Regülatör veya UPS Tavsiyesi

Katılım
23 Kas 2014
Mesajlar
19
Puanları
1
Yaş
34
Merhaba arkadaşlar ofise yeni online ups gibi büyük bir sistem kuruldu. Ofiste eski kullanılan FCM 3.5 Kva Regülatör Monofaze boşa çıkınca bende eve getirip kurdum. Şimdi merak ettiğim soru evimde 15.000 TL civarında profesyonel oyuncu bilgisayarım var. Bunu ona bağladım. Bu cihaz yağmur yıldırım voltaj düşmesi yükselmesi gibi oluşabilecek sıkıntılarda bilgisayarımı korur mu ? Yoksa bende gidip UPS mi almalıyım ? Amacım bilgisayarı açık tutmak değil sadece yukarıda belirttiğim durumlarda bilgisayarıma zarar gelmesini istemiyorum. UPS ilerde akülerinin öldüğünü ve sorun çıkartabileceklerini biliyorum. Özetle bana yağmur çamur yıldırım voltaj dalgalanmaları v.b durumlarda bilgisayarımı zarara uğratmayacak bir cihaz lazım bilgisayarımı açık tutmasına lüzüm yok zarar görmesin yeterli görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

Tunçmatik Online UPS
Makelsan Online UPS

images1.jpg


images2.jpg
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
giriş ve çıkışında varistör veya gdt varsa koruyabilir. Ayrıca bu regulatör (trafo) boştada bir miktar akım tüketeceği için elektrik faturanız artabilir.
 
Önceki gün trimbox diye koruma amaçlı bir üründen bahsedilmişti. Bu konuda bilgisi ve tecrübesi olanlar paylaşabilir mi? Sitesinde 119 TL kampanyalı görünüyor.
 
Ben fazla teknik detayından anlamam ondan dolayı resmini sizlerle paylaştım. Fatura önemli değil bu cihaz benim derdime çare olurmu olmazmı ben bunun cevabını istiyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,132
Mesajlar
915,299
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst