Reçber vs Kastro CAT6

Katılım
13 Ara 2022
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
30
Arkadaşlar merhaba, Reçber ve Kastro Cat6 kablo markalarından hangisi daha iyi? Bakır kalitesi ve s. kullanıcı yorumları önemli benim için. Bu kabloları tecrübe etmiş arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Bir cok ozel kamu yurtdisi projelerinde gorev aldim. Kastro kabloyu hic duymadim tabi bu demek degil ki kotu kablo. benim calistigim projelerde marka listelerinde yurtdisi da dahil hep rencber kablo vardi. Hatta zayif akim kablo ureten bir kablo fabrikasindada calistim . Rencber pazarda disli bir firma. Tabi rencber icin end to end test icin anlasip testlerini kendileri alip 10 yila kadar garanti verdiklerini biliyorum
 
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Aslında ben daha önce Reçber marka kabloyu küçük çaplı işlerde kullandım çok da memnun kaldım kalite falan bayağı iyi, fakat şuan büyük bir projem var Kastro kablo teklifini de verdiler bana, ben de sizin gibi Kastro markasını daha önce hiç duymadığım ve internet araştırmalarım sonucu kullanıcı yorumu bulamadığım için ikilemde kaldım. Tekrardan teşekkürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,601
Son üye
AlienInc

Yeni konular

Geri
Üst