mk173

Üye
Katılım
28 Eyl 2013
Mesajlar
3
Puanları
1
Merhaba arkadaşlar. Buraya yeni üye oldum. Biz 1 mw kapasiteli rüzgar türbini yapacağız. Siparişi alındı. Bu konuda bize fason imalat ve alt taahhüt hizmeti verecek uzman taşeron şahıslar, ustalar, mühendisler , firma, kurum ve şirketler arıyoruz.

Aradığımız iş konuları ; hassas makina parça imalatı, sac plaka imalatı, CTP-kompozit imalatı, varsa kanatların , kulelerin ve diğer aksamın mevcut imalatçıları, plc-Scada vb. otomasyoncular. Projeci, malzeme satıcısı, montajcı, servisçi arkadaşlar. Tanışalım ve iş yapalım. Makina mühendisi Suha bey, cep = 0537 918 40 80. MSK Türbin. / Yapıtek Enerji. Mesai saatlerinde 6 gün arayabilirsiniz veya sms atınız. email ; [email protected]. Buraya sık girmek için çok vaktim yok ama emailden yazışmaları tercih ederim.

Ayrıca ; her türlü makina , mekanik sistem, enerji santralı, vb. konularında projelendirme, iş geliştirme ve imalatta isteyene her türlü yardım ve desteği verebilirim.

Ayrıca, savunma sanayiinde ürün (TANK, TOP, GEMİ, UÇAK, FÜZE, ROKET, VB.) ve proje geliştirmek ve devlete sunmak için, ileride beraber çalışabileceğim tecrübeli, bilgili ,her meslekten mühendis, usta ve teknisyen arkadaşlarla da tanışmak istiyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Geri
Üst