PS5 oyunu PS4 açarmı?

Katılım
5 Ağu 2023
Mesajlar
33
Puanları
1
Yaş
24
Yakın zamanlarda sadece PS5 için çıkacak olan oyunlar var malum ekonomi fln derken PS5 20k olmuş durumda. PS5 için çıkmış olan oyunu PS store'den satın alıp PS4 ün içine kurabilirmiyim, kurdum diyelim aynı şekilde ekaisi olmadan oynayabilirmiyim?
 
Yüksek ihtimal öyle bir şeye Sony müsade etmez,yukardaki cihazın alttaki cihaza uyumluluğu oldu şu ana kadar alt cihazın yükseğe uyduğu olmadı benim bildiğim ,PS3 kullanıcısıyım bu arada,örnek vereyim ilk çıkan PS3 lerde direk PS2 oyunları çalışırken sonraki versiyonlarda bunu dahi iptal etti Sony (kırılmış cihazla ve emulatörle mümkün PS3 te),fakat PS5 te PS4 oyunları oynanabilecek diye bir bir bilgi var nette yani geriye dönük uyum var bu konuda maalesef.
 
Son düzenleme:
Aslında geriye dönük uyumluluk ne yazık ki her zaman mümkün olmuyor. PS5 oyunlarını Sony'nin özel desteği olmadan PS4'e yükleyemezsiniz. Şu anda PS5, bulut oyun teknolojisi kullanılmadan PS4 için özel olarak yapılmış oyunları desteklememektedir. Ancak geriye dönük uyumluluklarından dolayı PS5’te de oynanabilen bazı PS4 oyunları mevcut. Uyumlu oyunlar ve bunları farklı nesil PlayStation konsollarına yükleme ve oynama koşulları hakkında daha fazla bilgi edinmek için resmi bilgi kaynaklarına başvurmanızı öneririm. Yalnızca PlayStation mı oynuyorsunuz? Kumar oynamayı denedin mi?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,232
Mesajlar
916,007
Kullanıcılar
450,032
Son üye
Demir12312

Yeni konular

Geri
Üst