Projem için nasıl bir diyot kullanabilirim?

MusMet06

Üye
Katılım
21 Kas 2022
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
24
Merhaba kablo bağlamak dışında pek bir bilgim yok arabanın bagaj otomatiğine bastığım zaman 3. stop lambasının yanmasını istiyorum ama frene bastığımda bagajin açılmasını istemiyorum akü 60ah ama lambanın 60ah çekeceğini düşünmüyorum nasıl bir diyot kullanabilirim?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Merhaba kablo bağlamak dışında pek bir bilgim yok arabanın bagaj otomatiğine bastığım zaman 3. stop lambasının yanmasını istiyorum ama frene bastığımda bagajin açılmasını istemiyorum akü 60ah ama lambanın 60ah çekeceğini düşünmüyorum nasıl bir diyot kullanabilirim?
Bagaj otomatiği varmı arabanızda?
Bagaj lambası zaten 60 amper olmaz bagaj lambası üzerinde kaç watt ise onu belirtir burda konu dağılmış sizin ne istediğinizi siz biliyorsunuz fakat bize tam olarak anlatamamış durumda kalmışsınız
Sizin arabanızda bagaj otomatiği varmı ?
Siz 3.stop lambası bağlamak isterken bu üçüncü stop lambası sırf bagaj açıldığında yanmasını mı istiyorsunuz yoksa aynı zamanda frene basınca da yanmasını istiyorsunuz ?
Aracınızda 3. Stop lambası varmı yoksa sonradan mı montajını yapmak istiyorsunuz lamba varsa lamba üzerindeki wattı okuyup yazarsanız aradığınız bilgi için bizde bilerek cevap vermiş oluruz
Yoksa kaba taslak bagaja bir kilit otomatiği birde 3. Stop için lamba birde şoför tarafına iki konumlu buton yanlız butonun birinci pozisyonu normal ikinci pozisyonu bas bırak konumlu olması gerekir birde şoför konsulundan arka tarafa kablo çekilmesi gerekir hem buton için hemde 3. Stop lambası için
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
126,645
Mesajlar
904,288
Kullanıcılar
447,408
Son üye
berkan793793

Yeni konular

Geri
Üst