portatif dvd player arızası

FFG55

Üye
Katılım
24 Kas 2009
Mesajlar
33
Puanları
1
selamlar philips marka taşınabilir marka bir dvd player sahibiyim.cihazım divx ve mp3 okuma özeliğinede sahip fakat 1 seneden beri divx ve mp3 leri okumuyor cd yi sanki okuyamıyormus gibi döndürüp duruyor.ama dvd,vcd ve audio ses cdlerini sorunsuz oynatabiliyor.servise götürdüm göz değisecek dedi astarı yüzünden pahalıya geldi ama eğer göz bozuksa dvd.vcd ve audio cdleri nasıl okuyor buna kafam takıldı.anlayan arkadaslardan yardım lütfen
 
sevgili arkadaşım,bu tip cihazların ekonomik ömürleri 3 yıldır.yetkili servisler bile 3 yıl dan sonra yedek parça sıkıntısı çekerler ve cihazın yarı fiyatı kadar masraf çıkarırlar.tamir yerine yeni bir cihaz almanı da tavsiye edebilirler.en mantıklısı da bu.sana tavsiyem MARKALI cihaz yerine ,biraz araştırarak ucuz dvd player almandır.bu tip cihazlar cd seçmez,her türlü formatı desteklerler.ucuz oldukları için bozulunca üzülmezsin.bazı cd leri okummasına gelince okuyucu laser göz zamanla hassasiyetini kaybeder,tamirle kurtarmak geçici bir çözümdür.
 
Son düzenleme:
Dvd nizin içinde cd yi döndüren motor vardır. Bi kontak spreyle ilaçlayın düzelir. Yeterli devri yapmadığı için okumuyor.Düşük devirlerde track felan okuyabilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,727
Kullanıcılar
449,964
Son üye
lelaxi

Yeni konular

Geri
Üst