Plc sf/diag ledİ yaniyor lÜtfen yardim edİn

webcrack

Üye
Katılım
5 Kas 2007
Mesajlar
26
Puanları
1
Yaş
39
Cpu 226 plc kullaniyorum plc de sf/diag run ve stop ledlerİ 3Ü bİrden yaniyor bu arada ayrica elİmde 2 adet ppi kablosu var ben bunlari baŞka plclerde denİyorum ÇaliŞiyor bu plc de denedİĞİmde yanİ comminicationsa Çİft tikladiĞimda tariyor ve sonra ŞÖyle bİr hata verİyor.

"error: comminications time-out.check the port number,network address, baud rate, and the attached cable. hatasini verİyor bu taramayi yapamadiĞim İÇİn power up resete bastiĞimda da Şu uyariyi verİyor.

"no connection to the specified address could be established.possibly an invalid or non-existent address. bÖyle bİr uyari verİyor .
yanİ arkadaŞlar elİm kolum baĞli bİrŞey yapamiyorum lÜtfen bu konu hakkinda bİlgİsİ olan arkadaŞlara rİca edİyorum yardim lÜtfen saygilarimla herkese teŞekkÜrler...
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Merhaba.PLC'yi dağıtıp elektronik kart temizliyiciyle bir kez yıkamanı tavsiye ederim.
 
PLC port girişi gitmiş büyük ihtimalle kardeş, değiştir gitsin PLC yi uğraşma
 
forumda "s7 reset" diye bi başlık olacak onunla bi denemeni tavsiye ederim bir defa bende olmuştu içine mantıksız bi program yüklemiştim kilitlendi haberleşmiyodu ve normale geldi o prg. çalıştırınca
 
düzeltilemiyor arkadaşlar aslında bu plclerde reset butonu olması lazım üzerinde siemens bunu düşünemiyormu veya benmi bulamadım çünkü plcyi pc ile haberleştiremiyorum haberleştirsem programdan reset yapcamda olmuyor
 
kardeş geçmiş olsun. plc gitmiş demektir. ama içini açıp bir kontrol etmeni öneririm. yanmış belirgin bir yer varsa değiştirebilirsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,210
Mesajlar
915,836
Kullanıcılar
449,989
Son üye
veyselknkc

Yeni konular

Geri
Üst