plastik enjeksiyon makinası yardım

benım kablo kanallarımı nekadar ebatta kesıcegım sınırlı deyıl ıstege gore yanı opkon lineer potansiyometrik pozisyon cetvelı gınede kullanılırmı
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İsteğe göre derken sürekli değişken mi yoksa örneğin bir vardiya bu uzunlukta kesiyor şeklinde mi? Yoksa 1 saat bu uzunluk diğer saat bu uzunluk mu? Daha açıklayıcı bilgiler verirseniz daha iyi çözümler bulabiliriz. Hatta mümkünse foto çok yardımcı olabilir. Opkon marka da olabilir tabiyki.
 
Selam,

Sizin sisteminizde uçar testere mevcut mu? (Ki mevcut olması lazım) Eğer yoksa testere uygulamasında; kanal, çekiciler vasıtasıyla bir hat üstünde ilerliyor. Bu hattın sonunda bir dayama switch i oluyor. Kanal, bu switch'e dayandığında, switch testereyi aktive ediyor ve kesim yapılıyor. Yalnız bu yavaş ekstrüderler için. Testere hızının yetişmediği durumlarda uçar testere kullanılıyor. Kanal yine gelip uçar switch'e dokunuyor.Switch'in olduğu sistem de kanal hızında ilerliyor ve uçar testere tam istenilen noktadan kesiyor. Bu sistemler ile hata +-0.5 mm gibi değerlerde. Daha önemlisi, çok pahalı donanım kullanmıyorsunuz.

Analyzer
 
plastik enjeksiyon makineleri ve özellikle mikro star kontrol sistemleri ile ilgli tüm sorularınızı cevaplayabilirim.
 
selamlar mikro star enjeksiyon makinasın kablo kanalında kullanıyoruz ve testere panosu projesi lagzım calısma sistemini tam olara anlayamadım zaman zaman kesim olcülerinde bir kısa bir uzun hatalar vermekte kesme illemini enkoder üzerinden kontak alarak baslatıyoz yardımcı olursanız sevinirin ,,
 
adım erkan mesleğim PLASTİK TEKNOLOJİSİ enjeksiyonlarla ilgileniyorum üretimde karşılaşabileceğim hatalar ve bunların çözümleri var ama benim elimde yok yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Birde enjeksiyonda sıfırdan parça ayarı girerken nasıl yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

TEŞEKKÜRLER
KOLAY GELSİN...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,433
Mesajlar
917,575
Kullanıcılar
450,357
Son üye
HiçBilmiyorum

Yeni konular

Geri
Üst