PG 750 Arızası

M.Akif58

Üye
Katılım
23 Şub 2009
Mesajlar
4
Puanları
1
Elimde Siemens PG750 PGT bulunmaktadır ve tamir ettirmem gerekiyor. Siemens dahil birkaç firma ile görüştüm ama olumlu sonuçlar alamadım. Bu konuda bana yardımcı olabilecek bildiğiniz yerler varsa lütfen yazın. Şimdiden teşekkürler...
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
kardeş benim de plc cpu 224 vardı bir kaç tanınmış tamir firmalarına mail attım geri dönmediler. ben de açtım içini kendim tamir ettim, şimdi canavar gibi çalışıyo. riske girin kendiniz tamir etmeye çalışın. sitede iyi elektronikçi arkadaşlar var onlarla da görüşmenizi tavsiye ederim.
 
Bikaç arızasında tamir ettik ama arızalar genelde besleme katında idi. Fakat şimdi iş içindeki kartlarda bu yüzden bi firma ile temas kurmak istedim. Tabiki son çare seninde yaptığın gibi kendimizin yapması bakacaz artık mecburen. Tavsiyen için teşekkür ederim.
 
problem nedir
 
PGT ilk dos ekranı açılıyor ve öylece kalıyor. Klavye çalışmıyor, herhangi bi kod yada arızada göstermiyor. Genel olarak bu.
 
hardware olarak bir problem olduğunu mu düşünüyorsunuz. yoksa yazılım ile ilgili mi? windows kurmayı denediniz mi?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,149
Mesajlar
915,478
Kullanıcılar
449,892
Son üye
bekmezci

Yeni konular

Geri
Üst