PENS AMPERMETRE ALMAK İSTİYORUM?

Katılım
2 Ara 2010
Mesajlar
37
Puanları
1
Yaş
44
Mini pens ampermetrelerden almak istiyorum ac dc amper ölçenlerin fiyatları yüksek ! Kullanışlı ekonomik tasarımı hoş nasıl bir ürün önerirsiniz???fluke unıt cook pahalı:)
 
istandul da olsanız karaköy de bulunan elektrik ve elektroniklerde birçok seçenek olduğunu söylemek isterim. Ama mutlaka pazarlık yapın 120 TL lik malı pazarlıkla 50 TL ye alabileceğiniz bir yer orası :)
 
Pens ampermetre almaya karar verdinizse, standart özelliklerinin yanında, profosyonelce olmasada , size fikir verebilecek kapasitede harmonık ölçenlerde var (power factör) günümüzde bu tipler daha elzem olmaya başladı. Fiatları 300 tl cıvarındadır..
 
kerimoğlu arkadaşım daha öncede dedim TES markası senin yeterince işini görür. Çok fonksiyonel bir şey almanı tavsiye etmem sade olan daha uzun ömürlü olur. tecrübe ile sabittir.
 
kerimoğlu arkadaşım daha öncede dedim TES markası senin yeterince işini görür. Çok fonksiyonel bir şey almanı tavsiye etmem sade olan daha uzun ömürlü olur. tecrübe ile sabittir.

Arkadaşa Katılıyorum Çok Özellikli Almamak Geregli Ne Yapmak İstiyorsak İsteklerimiz Ne İse Ona Göre Almamı Z Daha Mantıklı Ölçü Aleti İçin Bence.
 
Merhaba,fluke321 kullanıyoruz ve cihazdan gayet memnunuz,arkadaşlarında dediği gibi çok teferruatı olmayan sade ve kullanışlı bir cihaz,tes marka ölçü aletimizde mevcut ama fluke her zaman tercihimdir,bildiğim kadarıyla fiyatıda çok yüksek değil alternatif olması amacıyla bir incelemenizi öneririm.
 
bence flukeden şaşma bir sefer alırsın sonra arkana bakmazsın derim
 
bu konuda bende sana bir fikir varayim breymen de güzel markadır bir bak istersen
 
isim vermek uygun olur mu bilmiyorum ama g..gidiyor gibi sitelerde 20 tlye bile pensampermetre bulunabiliyor. bu tür sitelerden ucuza ürün alan arkadaşlar var mı? Alan varsa memnun mu?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,991
Son üye
multiroots

Yeni konular

Geri
Üst