Pcs7 ve siemens s7400

yaman033

Üye
Katılım
17 Nis 2007
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
39
Mrb arkadaŞlar benİm plc konusunda fazla bİlgİm yok ÇaliŞtiĞim yerde pcs7 kontrol sİstemİ ve siemens s7400 plc lerİ kullaniliyor plc ponolarinda profİbas koblolar analog ve dİjİtal İnput autput kartlari sahada kontrol vanalari sicaklik ve basinÇ transmİtterlerİ var.
ben bu sİstemİn nasil ÇaliŞtiĞini ÖĞrenmek ve arizalara mÜdahale edebİlmek İstİyorum fakat nerden baŞlayacaĞimi bİlmİyorum kartlarin plclere nasil baĞlandiĞini,panolarda bulunan profİbas vb kablolarin nasil baĞlandiĞini, wİncc5,0 yÜklÜ bİlgİsayarlarla plc lerİn nasil haberleŞtİĞİnİ ÖĞrenmem lazim bana yardimci olurmusunuz?
nerden nasil baŞlamaliyim?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
kardeşim slm ben tahsin arızan falan olursa benim msn den seni en iyi sekilde yardım edrim benim msn **************************** plc s7300-400 ve s7200microwin kartlarında yardımcı olurum telimide vereyim sana 05558472885 ok ararsın konusuruz saygılarımla

_________________________________________________
Düzenleme: BuRçin.

Forum kuralları gereğince forum kurallarında msn ve e-mail adresi vermek yada istemek yasak olduğundan konudaki msn - e-mail adresleri silnmiştir.Bu tarz isteklerinizi pm (özel mesaj) yoluyla yapınız.
 
cevap yazan arkadaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. işlerimden dolayı cevap yazmakta geçiktim kusura bakmayın.
 
PLC yi hiç bilmiyorsanız temelden başlamanızı öneririm, çünkü otomasyon eğitimleri seviye seviyedir. PLC ve otomasyo eğitimleri veren bir çok kurs firması var. Ben STS Sistemi önerebilirim, webde arat.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst