Paradox Programlama klavuzu

merhaba. alarm sistemlerinden pek anlamam. bizde kurulu sistemde dedektörler, bir odada kontrol paneli (ismini bilmiyorum), yanında keypad(üzerinde paradox yazıyor), dışardada kırmızı ışığı ve sireni bulunan bir kutu var. bi kaç gündür sistemi kapatırken ve açarken siren çalışmıyor. kardandır dedik ama hala siren çalışmıyor. alarm sistemi çalışıyor ama. yanlışlıkla kapatmadan içeri girdiğimizde emniyete ve bize mesajlar geliyor. siren mi bozuldu dersiniz yoksa kontrol panelinden yapabileceğimiz bişeyler varmı. yani siren bozuk uyarı sistemi gibi bişeyler varmı. ilginiz için teşekkür ederim...
 
Merhaba... 1 nolu tuşun solunda tuş nedir..PG mi yoksa 2ND mi.. yani model spectra mı esprit mi..?Siren bozuk ise panel sirenin bozuk olduğunu anlamaz...Siz kontrol panelin içini açıp...bell + veya - yazan yerdeki kabloyu çıkartın ve çıkan polariteye uygun voltajı verin siren ötüyor ise sağlamdır..Ama çok sık görülen bir arıza değildir..Muhtemel siren arızalıdır...Saygılarımla..
 
ekte istediğiniz klavuz mevcut
 

Ekli dosyalar

  • paradox-728_ult_programlama_kilavuzu_tr.pdf
    1.4 MB · Görüntüleme: 4
sistemin bağlantıları doğru yaptıgına eminmisin eger doğru yaptıgından eminsen keypatın esprit serisi olup olmadıgına bak oda doğruysa panelde sıkıntı olabilir.
 
wild_for arkadaşım tuş takımında 4 kablon var ya artı eksilerin sabit kalsın panelden g ile y nin yerlerini degiştir büyük ihtimal sorun çözülecek.
 
gittigidiyor sayfasın dan bula bilirsiniz satın alabilirsiniz
 
CAPTAIN 6 ALARM PANELİRX 406 LED KEYPAD alarm markası pima bu modelin programlamasını biliyormusunuz
 
Nesi lazım sana sıfırdan kurulummu yapıcaksın?


KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,917
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst