Paneldeki Yerinden Çıkan Cof Tamir Edilebilir mi?

Katılım
12 Nis 2019
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
30
Merhaba, iyi akşamlar. Foruma kayıt olmasam da bir çok soruya cevap bulabiliyorum ancak bir konuda benim de başlık açmam gerektiğinden kayıt oldum. Öncelikle adım Erdinç.

Lg marka 49" bir televizyonumuz var. Led arızası nedeniyle evde tamirci parasından bıkmış baba oğul söktük. Ledleri de söktük. Yenilerini aldık, bir güzel topladık. Buraya kadar hiçbir sorun yok. Ancak paneli yerleştirirken "Baba yavaş baba sağa sola çekmeyelim dur cof kopacak" demeye kalmadı bir cof kendini saldı. (Google amcada adını cof olarak öğrendiğim görüntü aktarımı görevini gördüğünü algıladığım bir kağıttan ince olan kablomsu yapıya sahip olan arkadaşımız) Yani cof panelden çıkmış oldu. Bunun tamiri yapılabiliyor mu? Anladığım kadarıyla amatör ekipmanla ellenebilecek bir şey değil çünkü çok ince ve nazik.

Beni bu konuda bilgilendirmeniz beni çok mutlu edecektir.

Saygılarımla.
 
Tek tecrübem laptop ve masaüstü bilgisayar anakartlarıydı. Açıkçası televizyonun da çok bir farkı yokmuş. :) Tabii ki bu herşeyi evde sökelim yapalım söylemi olarak anlaşılmasın. Bugün biraz esnafları dolaşacağım. Bakalım neler olacak. :)

Teşekkür ederim.
 
Masrafiniz 300 ile 400 arasi iken 1.000 liraya yaklasmis. O isi yapan buyuk sehirlerde ozel şirketler var.
Fiyatlar yuksek gecmis olsun.
 
300 lira karşılığında yaptırdım. Ledler 150 küsur liraya gelmişti. 450 liraya bitirmiş olduk. :) 6 yıllık televizyonu kurtardık. Teşekkür ederim herkese.
 
300 lira karşılığında yaptırdım. Ledler 150 küsur liraya gelmişti. 450 liraya bitirmiş olduk. :) 6 yıllık televizyonu kurtardık. Teşekkür ederim herkese.

Erdinç bey merhaba hangi şehirde yaptırdınız benim de cof sorunum var bunun için özel bir cihazı var press yapan her yerde bulunmuyor bildiğim kadar
 

Forum istatistikleri

Konular
128,122
Mesajlar
915,181
Kullanıcılar
449,826
Son üye
SK.

Yeni konular

Geri
Üst