Oyunlarda titreme sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan grindd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

grindd

Üye
Merhaba,Garip bir sorun yaşıyorum ve sebebini çözemedim. Bilgisayarımı kendi odamda kullanırken özellikle oyunlarda görüntüde akıcılık kaybı ve ekranda titreme oluyor. FPS düşüyormuş gibi hissediliyor ve görüntü stabil değil.Ama aynı kasa ve monitörü alıp evde başka bir odaya götürdüğümde sorun tamamen ortadan kalkıyor. Oyunlar gayet akıcı çalışıyor ve ekranda hiçbir titreme olmuyor. Bu sorun neden oluyordur yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba,Garip bir sorun yaşıyorum ve sebebini çözemedim. Bilgisayarımı kendi odamda kullanırken özellikle oyunlarda görüntüde akıcılık kaybı ve ekranda titreme oluyor. FPS düşüyormuş gibi hissediliyor ve görüntü stabil değil.Ama aynı kasa ve monitörü alıp evde başka bir odaya götürdüğümde sorun tamamen ortadan kalkıyor. Oyunlar gayet akıcı çalışıyor ve ekranda hiçbir titreme olmuyor. Bu sorun neden oluyordur yardımlarınızı bekliyorum.
Odandaki prizde topraklama olmayabilir.
Aklıma başka birşey gelmedi.
İnternetten oynuyorsan oyunu modeme yakınlık uzaklıkda etkiler.

Odandaki prizde topraklama olmayabilir.
Aklıma başka birşey gelmedi.
İnternetten oynuyorsan oyunu modeme yakınlık uzaklıkda etkiler.
Hocam kablolu bağlanıyorum değiştiğim oda ile aynı interneti kullanıyorum internetsiz oynadığım oyunlarda da aynı sıkıntı mevcut 240HZ monitör var ama sanki 60hz çalışıyor gibi monitör titriyor başka bir odaya götürdüğümde sorun tam olmasada büyük ölcüde çözülüyor.

odana başka bir odadan uzatma kablosu çekip dene. arkadaşın dediği gibi topraklama sorunu olabilir. uzatmayı denedikten sonra sorun halloluyorsa topraklama sorunu olabilir. ya da başka bir ihtimal odandaki linyenin kesiti düşük kalıyor.

Hocam kablolu bağlanıyorum değiştiğim oda ile aynı interneti kullanıyorum internetsiz oynadığım oyunlarda da aynı sıkıntı mevcut 240HZ monitör var ama sanki 60hz çalışıyor gibi monitör titriyor başka bir odaya götürdüğümde sorun tam olmasada büyük ölcüde çözülüyor.
güzel insan, monitör kendi kendine çalışmaz. onu çalıştıran ekran kartıdır, ekkran kartı da işletim sistemiyle ve programla çalışır. işin kötü tarafı da windows amca topraklama arızası olan yerlerde ciddi arızalar ve saçma sapan şeyler gösterir. odandaki prizin topraklamasını lütfen kontrol et. prizde gevşeklik olabilir, kabloda kırıklık olabilir. kaçak olabilir. yani test etmeden ölçmeden görülmez. ölçü aleti bile yanıltabilir, en garantilisi akkor flaman ampülle yapılandır. nasıl diye anlattırma daha önce forumda yazıldı.

o prize üçlü priz tak, ufo - ocak gibi yüksek wattlı bir cihaz bağla, ölçü aleti ölçüm yap
Hocam kusura bakmayın geç cevap verdim ama ısıtıcı takıp bilgisayarı açtım titreme ve akıcılık sorunum büyük ölcüde çözüldü mutfakta fırın çalışıncada düzeliyor bunun sebebi nedir hocam multimetre alıp prizde ölcüm yapıcam yakın zamanda @paskomya

Son düzenleme:
Oda lambasinin yaniyor yada sonuk olmasi sonucu degistiriyor mu?

Oda lambasinin yaniyor yada sonuk olmasi sonucu degistiriyor mu?
Hayır hocam elektirikci geldi sigortadaki gevşemiş kabloları sıktı fazımı değiştirdi büyük oranda düzeldi yinede arada nadir olsada oluyor bununda düşük voltajdan olacağını düşünüyorum prize gelen multimetre ile ölcüm yapıcam yakın zamanda

Forum istatistikleri

Konular
133,388
Kullanıcılar
459,260
Son üye
cumhur003

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri