Oto elektrik

HASAN.6

Üye
2012 Fluence 1.6 benzinli aracımın motor içi sigorta kutusundan sigorta değiştirirken soketin biri kasılıp yerinden dağılacak çıktı çıkan soketin kabloları dağıldı.neyse ben ineternette baka baka topladım araç çalıştı ama fan açmıyor sanırım fan kablosu yanlış yerde Elektrikçiler ise deneme yanılma yöntemi ile bakmak istediler bende böyle birşey olmaz ; riske girmeden bu soketin doğru dizilimini nasıl öğrenebilirim? Varsa bilen bana lütfen yardımcı olsun

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260614_090136_Gallery.webp
    Screenshot_20260614_090136_Gallery.webp
    99.3 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_20260614_090202_Gallery.webp
    Screenshot_20260614_090202_Gallery.webp
    50.1 KB · Görüntüleme: 21
fluence 1.6 electric wiring diagram yazsanız bir sürü döküman çikiyor. Ama kendiniz yapmayı hiç tavsiye etmem. Büyük masraflar açabilirsiniz başınıza.

Usta böyle bulamam ki ya böyle çok uğraştırır bana bu işten anlayan birisi lazım direkt sokete bakınca anlaması lazım elektrikçiye götürdüm deneme yanılma yöntemi ile hallederiz dedi deneme yanılma yöntemi ile Ben de halledebilirim Ama uğraşmak istemiyorum Biliyorum ki uğraştıkça başka yerlere zarar verecek

Aslında 2011 12,/ 1.6 Megane 3 olan bir arkadaş fotoğraf atsa bana halederim motor soket ve elektrik tesisatı aynı o model ile

Bu soket arabanın ön sigorta tablasına giriyor yani yuvası var kendine göre karşısında başka bir soket UC BEYNİNİNE GRİYOR BU SOKET BİLDİĞİMİ KADARIYLA ARAÇ ÇALIŞTIRMA İLK MARŞ TETİK VE KİLİMA BAŞLATMA TETİK VE ÖN MOTOR SOHUTMA FANI TETİK ARAÇ ÇALIŞIYOR KİLİMA ÇALIŞIYOR SOHUTMA FANI DEVREYE GRMİYOR GÜZEL TOPLADIM AMMA BİŞEY EKSİK İŞTE ONU ÇÖZEMEDİM ÖNCESİNDE HERŞEY ÇALIŞIYOR DU BİR ARIZA YOK TEK SIKINTI SOKET

2012 Fluence 1.6 benzinli aracımın motor içi sigorta kutusundan sigorta değiştirirken soketin biri kasılıp yerinden dağılacak çıktı çıkan soketin kabloları dağıldı.neyse ben ineternette baka baka topladım araç çalıştı ama fan açmıyor sanırım fan kablosu yanlış yerde Elektrikçiler ise deneme yanılma yöntemi ile bakmak istediler bende böyle birşey olmaz ; riske girmeden bu soketin doğru dizilimini nasıl öğrenebilirim? Varsa bilen bana lütfen yardımcı olsun

Geçmiş olsun .

ineternette baka baka topladım .
Toplama verilerinin linklerini verseniz arkadaşların yorumları daha açıklayıcı olabilir .

Kolay Gelsin . Sağlıcakla ...

Forum istatistikleri

Konular
133,380
Kullanıcılar
459,228
Son üye
saidkaradogu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri