Op 27 program deĞİŞİklİĞİ

Katılım
20 May 2007
Mesajlar
110
Puanları
1
Yaş
44
selam

bir ekipmanımızda OP 27 panel var ve biz bunun programında değişiklik yapmak istiyoruz ancak op 27 ye online olup değişliklik yapamadık. hangi kısmlara dikkat etmemiz gerekli...
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
OP 27 ye bağlanıp değişiklik yapamazsınız. PLC gibi değildir. Operatör panel projesini yapıp download ettiğinizde bu projenin RT dosyaları operatör paneline yüklenir. Proje yüklenmez. (CF kartlı modellerde seçenekle projede yüklenebiliyor). OP den backup aldığınızdada RT dosyalarını alırsınız edit edemezsiniz. Sadece yedek almış olursunuz buyedekle başka bir OP27 ye bu yedeği yükleyebilirisiniz. Siz değişiklik yapmak istediğiniz programın projesini bulmak zorundasınız.
 
cevabın için öncelikle sağol
peki proo toll da backupı açtığımızda aynı op 27 deki menüleri görebiliyoruz bu RT dosyalarımıdır yoksa projemidir.
 
Protool da açıp menulerde değişiklik yapabiliyorsanız bu proje dosyalarıdır. OP den kendiniz backup aldıysanız bunlar üzerinde değişiklik yapamazsınız.
 
dun bu işle uğraşan arkadaşlar olayı çözmüşler menülerde değişiklik yapabiliyorlamış fakat op ye yükleme yapamıyorlarmıştı OP27 nin yukarı ok ve ESC tuşlarına aynı anda başarak ve beslemeyi on/off yaparak projeyi op 27 ye yükleyebilmişler..

yardımın için sağol..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,879
Kullanıcılar
449,998
Son üye
Muharrem_Arslan

Yeni konular

Geri
Üst