online mağaza ve fiyat listeleri

elektrikçicüneyt

Profesyonel Üye
Katılım
6 Ağu 2007
Mesajlar
3,693
Puanları
1,306
Yaş
47
Konum
kocaeli
bu site meslek gruplarına yardımcı olmak ve bilgi paylaşımı için çok güzel bir site!ancak bugün bir eksik fark ettim.
ben internetten bir kaç gündür bazı bilgilere ulaşmaya çalışıyorum.otomasyon malzemeleri ve fiyatlarına ulaşamıyorum.googlede aratıyorum yüzlerce sayfa çıkıyor ama bir iki tanesinde fiyatlar yazıyor.kataloglar bölümüne baktım.ama oradaki linkler çalışmıyor.
acaba diyorum.bu sitenin içinde bu malzemelerin fiyatlarına ve bu malzemelere ulaşma imkanı yapılamaz mı?rapid share olmadan direk sitenin kendisinde.rapid de zaten aylardır dökümanlara ulaşamıyorum sürekli bir sorun çıkıyor.
burada aradığı bilgiyi bulan bir kişiye şunu kullanın diye tavsiyede bulunduğumuzda yardım isteyen kişi hem bu malzemenin fiyatını öğrenebilir hemde nasıl bir ürün olduğunuda görebilir.
hatta üye işyerleri bile kendi ürünlerinin fiyatlarını burada yayınlayabilir.böylece reklamıda daha açık bir şekilde yapılabilir burada.
 
Adeta bilgi çöplüğü içinde bulunduğumuz şu zamanda böyle sorunlarla karşılaşmamız hiç hoş değil. Satıcı firmalar ise, geleneksel satış yöntemlerine devam ederken hala internetin gücünü kavrayabilmiş değiller.

Bu gibi sorunların çözümü için özel bir internet projesi de hazırlanabilir. Malzeme adları ve özelliklerini toplu halde bulabileceğim kaynak önerirseniz, bu tür bir proje hazırlamayı düşünebilirim. Birlikte çalışmak veya fikir vermek isteyenlerin de görüşlerine açığım.
 
sayın berkan calısmayan lınklerı mesaj altında yazan moderatore bıldır butonuna basarak bız yonetıcılere bıldırebılırsınız.bolum ıle ılgılı calısma ben ve bolum yonetıcısı arkadas tarafından yapılmaktadır.malumunuz yıl degısmesıyle fıyatlardada degısmeler oldu en kısa surede bolumu guncelleyecegız.bu konuda sızınde degerlı katkılarınızı beklıyoruz.
 
geçen gün delta nın fiyat listesini indireyim dedim.indiremedim.gerçi bir kaç aydır rapid de herkes sorun yaşadığını yazıyor zaten sitede.bir kaç gündür yazılarımı gördüyseniz otomayon bilgiler topluyorum.ama ne kadar bilgi toplasam bile güncel fiyatlar elimde olmadan ne bir fiyat çıkarabilirim nede bir işi sonuçlandırabilirim.
sitede reklamı olan otes'in bile fiyatları bu sitede olsa hem onlar kazanır hem biz kazanırız.bir haftadır bir tane plc'nin fiyatını internetten bulamadım.benim işimi görecek plc'nin özellikleri şu:22 output 20 tanede input olacak plc lazımdı bir proje için.internette fiyatını bulamadığım için tahmini bir fiyat vermek zorunda kaldım.gerçi o işde sonuçlanmadı.ben kırsal kesimde yaşıyorum.hiç duydunuz mu bilmiyorum.sakarya ili kaynarca ilçesine yaşıyorum.(krizden dolayı taşındım) ve burada değil otomasyon malzemesi konaktör bile yok,satılmıyor.hatta 3 fazlı motor bağlamayı bilen elektrikçi bile parmakla sayılacak kadar az.ben burada bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama malzemelerin fiyatlarını bulamıyorum.bu sitede benim gibi kırsal kesimde yaşayıp bu tür malzemelere ulaşmakda sorun yaşayan arkaşlarada çare olur burada fiyatların olması diye düşünüyorum.
eğer elimden bir şey gelirse seve seve yardım ederim.
 
Rapid share sitesinin gözünü para doyuramadığı için artık linklere premium üyeliği bulunmayanlara günlük indirme kotası koymaya başladılar. Bu yüzden bir çok sorun yaşanıyor. Yönetim olarak artık farklı dosya paylaşım sitelerine yönelmeye başladık. Üyelerimizde bizimle paralel davranırsa bundan sonra inşallah böyle sorunlarla daha az karşılaşırız.
 
bu bölümde özellikle otomasyon ürünlerine ağırlık verilirse çok yararlı olabilir diye düşünüyorum.forumda bir çok otomasyon firmasının sattığı ürünlerin teknik bilgileri mevcut ama fiyatlarına ben ulaşamadm.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,214
Mesajlar
915,865
Kullanıcılar
449,995
Son üye
osmanguney15

Yeni konular

Geri
Üst