OMRON HABERLEŞME SORUNU

Katılım
22 Kas 2007
Mesajlar
68
Puanları
1
Yaş
39
Bızım omron cj1m cpu 13 plc ile supervısor runtıme var runtıme pc ye koyup çalıştırıyorun heberleşmeyi eternetle yapmışız 3 4 gün çalıştıktan sonra habeşme hızı yavaşlıyor pc dekı runtıme kaldırıp aynı programın yedek runtıme koyduğumuzda tekrar çalışıp 3 4 gun sonra tekrar yavaşlıyor neyden kaynaklanıyor olabılır bı turlu bulamadık bu sorunu başına gelmış olan varmı yada nasıl çözebiliriz yardım edebilirmisiniz. şimdiden teşekkürler.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
bu konu ile bılgısı olan yokmu acıl yardım çözemıyorum sorunu....
 
Selam Pc ye direkmi bağlıyorsun o olayı pek anlayamadım. Rapor oluşturmadan mutlak kontrol uygulaması açıksa fiber optik kullanman gerekiyor. Eth yani ethernet o kadar hızlı ve sağlıklı değildir. Pc ne bağlamadan önce kaliteli bir hub a bağlan! Ayrıca watchdog veya benzer turevde uygulamaları tavsiye ederim . kolay gelsin
 
cx- serverde bir sıkıntı olabiliri.biliyorsunki Scada direk plc ile değil server üzerinden bağlanır.tüm aldığın veya gönderdiğin datalar server da tutulur.işi yapan server dir.cx- serveri yükseltmeyi dene.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,187
Mesajlar
915,699
Kullanıcılar
449,956
Son üye
CharmanDear

Yeni konular

Geri
Üst