og hattına karga çarpması :)

Hattın uzunlugu direk sayısı göz ardı edilirse en iyi çözüm raycem ürün tanıtımında gördüm
bu durumlar için o.g.travers-tr direği üzeri vb özel ürünleri kullanılabilir.Ayrıca og izalatör yüksekliği izalatör demiri uzun olan ile düzeltilebilir
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
avcı bir dostundan yardım iste kökten kurtul :)) bir kactane vurup bacağından bağla as oraya :)))
 
BİZ alpek kullanıyoruz izoleli kısmını
70lik alpekle bütün atlamaları onunla yaptık hiç bir sorun kalmadı.ama şu var
36kv lık hatta yaparsanız biraz çızırtı çıkarıyo.Ev ve apartmanlara yakın olan direklerde F8 kullanmanızı tavsiye ederim. malum alpek ses çıkarıyor ya şikayet gelmesin.bizim başımıza geldi ondan yazdım.vatandaş n bilsin gece sessizliğinde burdan ses çıkıyor diye arıyor :).15,8 hatta öyle bi sorun yok.hem pratik hemde her kurumda alpek var değil mi dışarıdan almaya da gerek yok.dışarıdan kurum bişi almadığı sürece de sıkıntı yok hem.kurumda çalışanlar bilir.arkadaşlar farklı aparatlar alınsın demiş.bizim kuruma bunları söylediğimizde (olmaz çok para gerek yok.alpek var işte ne gerek var almaya.bozulur sıkıntı yaşarız.patlar yanar..... )diye yorumlar alındı ve sonuç itibariyle her yeri alpekle geçtik.

çok garip og için alpek mi üretildi.:D:D:D
ag alpek i og ye kullandıysanız o daha vahim.
 
arkadaslar butun cevap yazanlara tesekkur ederim. hat boyunca L sekinde donen direklerdeki vhd izalatorleri yukselterek bide atlama kablolarını F8 iletkeniyle yaparak bi cozum bulduk. ancak bazan da kesicilerin oldugu direklerde patlama oluyor onlar için henuz bi cozum bulamadık. herkese tesekkurler.
 
tel kafese tedaş izin vermez hem zaten sizin içinde tehlikeli... eğer çok aşırı kuş yoğunluğu varsa. piknik tüpüyle çalışan çok yüksek oranda patlama sesi çıkaran düzenek var 2-3 dakkada bır patlıyor kuşlar kaçıyor. bir kaç tüp harcadıktan sonra kuşlar o belgeye gelmıyorlar. tam karşımızdaki yem fabrikasında kullanıyorlar. şehir içindeyseniz ses sıkıntı yaratabilir çünki gerçekten korkutuyor.
 
selamlar,
bence reykem e hiç gerek yok, hem pahalı hemde başka sıkıntılar var. tamir gerektiren durumda acayip eziyet. expel in var kuşkonmazları ben onu öneririm. expel kuşkonmaz diye bir ara bulursun. teiaş ve diğerleri onu kullanıyor.hem fiyatı iyiymiş hemde pratik. fotosu filan vardı ama dur bi.bizdekiler yüksek_diken_mu_olculu.jpgbunlardı galiba enh_kuşkonmaz.jpg
 
Direklerin üzerine U veya V şeklinde kuşkonmazlar koyabilirsiniz.
 
Merhaba,

Daha önce arkadaşın biri Raychem uygulamasını önermiş,ben dağıtım şirketinde çalışıyorum. Camper ve klemensleri yenileyip uygulama yaparsanız uzun yıllar problem yaşamazsınız.Piyasada Raychem uygulamasının muadilini bulabilirsiniz;ama ben Raychem'i öneririm. Umarım yardımcı olmuşumdur.

İyi çalışmalar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,343
Mesajlar
916,850
Kullanıcılar
450,185
Son üye
serkan1111

Yeni konular

Geri
Üst