zafzaf00
Üye
Selamlar. Nordmende 58f351 model tv açılışta logo çıkıp 1 sn sonra görüntü gidiyor. Telefon ışığıyla ekrana baktığımda görüntü çok silik. Ama tuhaf olan tv yine fişi çekip taktığımda tv yeniden başlamıyor yani logo çıkıp son ekranda mesela menüde bıraktıysam menüde geliyor. Normalde açılış geçiş ekran vs çıkmıyor. İçini açtım bir konsanstör şişmiş. Ama bence yazılım hatası. Fabrika ayarlarına getiremiyorum çünkü ekrandan takip çok zor.
Not: Bunu yazarken sorunu çözdüm ama yinede aynı sorunu yaşayan arkadaşlara yol göstermek için konuyu açtım. 3 telefonun ışıkları açıp ekrandan fabrika ayarlarına döndürdüm sorun çözüldü. Ama ben yinede kartın fotosunu atayım tv de şu an bi problem yok. Ayarları tekrar yapacağım. Kartta işlemciler üzerinde soğutucu kullanılmış. Bunu beğendim. Kondanstörü en kısa zamanda değiştireceğim. Şişme nedeni ne olabilir.

Not: Bunu yazarken sorunu çözdüm ama yinede aynı sorunu yaşayan arkadaşlara yol göstermek için konuyu açtım. 3 telefonun ışıkları açıp ekrandan fabrika ayarlarına döndürdüm sorun çözüldü. Ama ben yinede kartın fotosunu atayım tv de şu an bi problem yok. Ayarları tekrar yapacağım. Kartta işlemciler üzerinde soğutucu kullanılmış. Bunu beğendim. Kondanstörü en kısa zamanda değiştireceğim. Şişme nedeni ne olabilir.

![20260204_195012[1].webp 20260204_195012[1].webp](https://www.kontrolkalemi.com/forum/data/attachments/167/167460-d1596307029350fc12e5cd73c1407b94.jpg?hash=9axZ98jfrw)