Nevtron tra 8108 kayıt cihazı kamera görüntüsü gelmiyor

Merhaba arkadaşlar neutron tra 8108 kayıt cihazım var . 4 adet ahd kamera bağladım ama ekrana kamera görüntüsü gelmiyor.

Eksi cihazım averdigi kullanıyordum. Onlarda sorunsuz izleme yapıyordum. Arızalandığı için nevtron almak zorunda kaldım.

https://www.bestabilisim.com/ahd-kamera

Merhaba. Değerli ustam; yeni satın aldığınız AHD güvenlik kamerası 2 megapiksellik mi yoksa 5 megapiksellik mi? Elinizdeki DVR cihazı 2 megapiksel ve 1080p ise ve yeni alınan kamera 5 megapiksel ve 1440p çözünürlükte ise bu uyumsuzluk farkından dolayı bu sıkıntı olabilir. Yeni satın alınan güvenlik kamerasının çözünürlük ve megapiksel değerleri uyumlu olmalıdır. Arada dönüştürücü bir adaptör kullanılıyorsa bazı çözünürlük değerleri bu adaptörlerden geçemiyor ve sonuç olarak görüntü bu nedenle de görünemiyor. Kolay gelsin.

https://www.bestabilisim.com/ahd-kamera

Merhaba. Değerli ustam; yeni satın aldığınız AHD güvenlik kamerası 2 megapiksellik mi yoksa 5 megapiksellik mi? Elinizdeki DVR cihazı 2 megapiksel ve 1080p ise ve yeni alınan kamera 5 megapiksel ve 1440p çözünürlükte ise bu uyumsuzluk farkından dolayı bu sıkıntı olabilir. Yeni satın alınan güvenlik kamerasının çözünürlük ve megapiksel değerleri uyumlu olmalıdır. Arada dönüştürücü bir adaptör kullanılıyorsa bazı çözünürlük değerleri bu adaptörlerden geçemiyor ve sonuç olarak görüntü bu nedenle de görünemiyor. Kolay gelsin.
Kameralar 2 mp ahd .
Kayıt cihazında kamera çözünürlük mod ayarı göremedim

Ekranın çözünürlüğü kayıt cihazı görüntü çözünürlüğünde düşük olabilir. Olmazsa ağa bağlayıp uygulama ile uzaktan erişmeye çalışın.

Merhaba, kayıt cihazı görüntü türünü AHD, TVİ, CVİ, CVBS otomatik seçmesi gerekir. Belki menü den ilgili türü seçmeniz gerekiyor olabilir. Öncelikle görüntünün kayıt cihazına kadar geldiğinden emin olmak gerekiyor.

Menü ekranı gelmiyor anlamışım. :(
Menü var da kamera görüntüsü gelmiyorsa kamera tipini auto seçebilirsiniz. Aksi halde kablo bağlantılarınızı kontrol ediniz.

Merhaba, kayıt cihazı görüntü türünü AHD, TVİ, CVİ, CVBS otomatik seçmesi gerekir. Belki menü den ilgili türü seçmeniz gerekiyor olabilir. Öncelikle görüntünün kayıt cihazına kadar geldiğinden emin olmak gerekiyor.
Merhaba menü ve ekranda tvi cvi cvbs gibi otomatik seçme seçenekleri yok . Eksi ahd kayıt cihazım da seçebiliyordum.

Forum istatistikleri

Konular
133,431
Kullanıcılar
459,434
Son üye
ekrem240516

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri