nerede staj yapabilirim???

Katılım
21 Ara 2006
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
39
size bi konuda danışmak istiyorum çünkü kararsız kaldım.
ben otomatik kumanda bölümünde 10. sınıfta okuyorum bu yaz staj yapmam gerekio.siemens başvuru sonucum olumlu sekılde olmadı bende 2 yer buldum. nom elektronik adında bi şirket burası turkcell in baz istasyonlarını yapıo.birde bmw hem satış hem servis. siz hangisini daha uygun görüyorsunuz. fikrinizi beklıyorum .
 
Satış ve pazarlama apayrı bir alan.mesleğini çok fazla öğrenebileceğini sanmıyorum orda.Ama sana bir abi tavsiyesi ,önce ne yapmak istediğine karar ver ve kendini en çok nerde geliştirebileceğine inanıyorsan orda çalış.Siemens'in seni kabul etmemesine çok fazla üzülme.Büyük firmalarda departmanlar vardır ve çok fazla sorumluluk vermezler.Bence küçük firmalarda daha çabuk öğrenirsin.Ateşin ortasına düşmeden pişilmez.Pişmek için çok çalışman ve mesleğin zorluklarına katlanman lazım.Stajların ne kadar önemli olduğunu okul bitip iş ararken anlıyorsun.O yüzden ciddiye ,inşallah doğru tercih yaparsın.Selamlar ,saygılar.
 
nu soylediklerini dikkate alıcam. yardımın için tesekkur ederim.cok saol :)
 
Kardes Bende Otomatİk Kumanda Mezunuyum...bencede Buyuk Sİrketlerde Staj Yapma Derİm Bİsey Ögrenemezsİn Ama Cv İcİn Buyuk Yerler Cok Önemlİdİr Daha Sonra İs Bas Vurusu Yaparken Yararli Oluyo..ama 10 Sinifsin..11 De Yapacan O Zmna Buyuk Yerlerde Yapmaya Bak....
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,193
Mesajlar
915,740
Kullanıcılar
449,968
Son üye
ibrahimkalebayir38@gmail.

Yeni konular

Geri
Üst