Neden siemens tercih edilir.....?

Siemens bu işin atası.. : )
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
en buyuk sebebi eskiden gelmektedir yanibir çok fabrika almanlar tarafından kurulmuştur ve yaygınlık olarak türkiyede üst düzey yerleşime sahiptir. Amerik olsa idi alenbradley fanuc gibi firmalar japon kore olsa idi mitsubshi omron gibi firmalar daha yaygın olurdu sanırım.
 
otomatik kumandada Xkoren öneririm kaliteli
 
okulda bursa mudanyadakı siemens fabrıkasından bir yetkılının tel numarası elıme geçtı bundan 15 yıl önce aradım bizde bölumde kataloğ bilgisine ıhtıyacımız var dedım adres ıstedı verdım iki gun sonra koca kolılerle tanıtıcı broşur kitap hepsı siemens cihazlarla ılgılı kargoyla geldı mukemmel kutuphane oluşturmuştum o zaman sanırım anlatmak ıstedığım anlaşılmıştır:)oğrencı bu bilgilerı gordu yuzlerce mezun veren bır yuksek okuldu şu anda türkiyede kalifiye eleman olarak çalışıyor bu oğrencıler siemens markayı sızce yuzde kaçi uygular bence yuzde 80 siemens tercih eder
 
S7-1200 ile de kalitelerini bir kez daha göstermiş olan bir markadır.

s7 1200 de halen konfigirasyon ve IP atama sıkıntısı var... Ayrıca Tia Portal ile programladığında çok fazla FC FB varsa online olurken kendisini toparlama süreci bayağı uzuyor, tek bir blok güncellerken tüm blokları güncelliyor... Tabi Tia ile de alakalı bu sorunlar... Sürekli s7-1200 kullanan biri olarak 10 numara diyemeyeceğim ama orta ve küçük ölçekli işlerde gayet başarılı...
 
insan mantığı cok para verince kalite olduğunu kabullendiği için siemens
 
Siemens sektörün duayeni.Ancak kalite konusu görecelidir.Pahalı olduğu için Siemens'in kaliteli olduğunu sananlar, yarı fiyatına satılan LG'den aynı verimi alamayacaklarını düşünüyorlar.Oysa ki LG, en az Siemens kadar kaliteli dir. Ancak LG'nin Siemens gibi yaygın bir satış ve dağıtım ağının olmaması tek dezavantajı.
 
Sürekli olarak devreye almakla yükümlü olduğum makina hatları 300 ile 500 arısanda değişen I/O miktarı ile geliştirme yapmaktayım. Sistem profibus üzerinde farklı marka cihazlar mevcut. Bir sıkıntı şadığımda sistem çalışırken herhangi bir durma işlemi yapmadan programı düzenleyip Upload edebiliyorum bu önemli bir avantaj, ayrıca siemens ile 1500 Giriş - çıkış sayısına oluşan sistemler görüyorum bana göre büyük yatırımlar için otomasyon grupları için ayrılan sermaye deve kulak gibi. Önemli olan Sağlıklı, emniyetli ve en pratik bir biçimde teslim etmek.
 
o halde biliyorsunuzdur simensede schineiderde plc üreten mitsubishidir . ama nedense türkiye mitsubishiyi sevedi gitti
 

Forum istatistikleri

Konular
128,209
Mesajlar
915,831
Kullanıcılar
449,988
Son üye
hmos23

Yeni konular

Geri
Üst