evilreaper1
Üye
18 yaşımdayım bir meslek edinmeye karar kıldım elektrik tesisatçılığı ile kaynak arasındayım daha fazla zaman kaybetmeden birinden birine gireceğim ama nereden başlayacağımı bilmiyorum, okuduğuma göre fabrikalarda ve inşaatlarda sigortasız ve minimum asgari ücret vermeden çalıştıramıyolarmış fakat ben tamamen vasıfsız olduğum için kimsenin bana sigorta ve asgari ücret vereceğini düşünmüyorum, kendim razı olsam dahi sigortasız ve maaşsız çalışamıyormuşum.
kurslarla uğraşmak istemiyorum devletin kurslarının bir işe yaracağını düşünmüyorum hemen işin içine girip pratik edinmek istiyorum, meseme gidip önümdeki 2-3 seneyi yakmak istemiyorum işi bir an önce öğrenip hemen sigortam başlasın, kıdem kazanayım istiyorum
nereden başlamalıyım nasıl bir yol izlemeliyim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
kurslarla uğraşmak istemiyorum devletin kurslarının bir işe yaracağını düşünmüyorum hemen işin içine girip pratik edinmek istiyorum, meseme gidip önümdeki 2-3 seneyi yakmak istemiyorum işi bir an önce öğrenip hemen sigortam başlasın, kıdem kazanayım istiyorum
nereden başlamalıyım nasıl bir yol izlemeliyim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler