Myo Meslek Seçimi

vdoza

Üye
Katılım
23 Şub 2010
Mesajlar
51
Puanları
1
bu sene dırek geçiş hakkımı kulannıcam kafamda 4 bölüm var verıceğim karar hayatımı etkıleyecek sızce bunlardan hangısını seçmelıyım(iş imkanı-çalışma şartları-maaş olanakları olarak) bölümler: Biyomedıkal cihaz tek.-otomotiv tek.-uçak tekn.- kontrol ve otomasyon tek. fıkırlerınızı beklıyorum:)
 
tesekkurler baska önerileri olan...
 
Yeni açkılan çoğu myo larda biyomedıkal cihaz tek.ve uçak Bakım onarım tek. oluyor. bu bölümleri ihtiyaç olduğundan dolayı açıyorlar.çevremde göedüğüm kadarıylada thy teknik bayağı bir alım yapıyordu ve dolgun maaş veriyo diye başka bir isim altında yeni bir kurum kurarak daha ucuza alım yapıyor.
 
otomotiv tek. ve kontrol ve otomasyon tek. piyasada doygunluğa ulaşan bölümler bolca mevcut diğer ikisinden birini tercih etmelisin bence
 
tesekkurler baska önerileri olan...
 
uçak teknikerliği geleceğin mesleği sektörde ihtiyaç cok
 
tesekkurler fakat uçak teknıkerlıgındede ıse gırmek zor dıyorlar...
 
Biyomedical bölümü şuan istanbul da yakacık EML ve Zentinburnu EML de ATL olarak olduğunu biliyorum sadece bu iki lisede Marmara üniv.de de biyomedical bölümü 2 yıllık var fakat dört yıllık varmı emin değilim. Ben bu işin içindeyim biyomedical bölümü önü açık ve maddi olanakları çok yüksek bir potansiyele sahip bu bölümden mezun olursan staj yapabileceğin belli başlı zaten sağlam firmalar var. Ya satışcı olursun en az 2500 tl maaş + prim. ya biyomedical tamirci olursun ortalama 2000 - 2500 TL maaş Biyomedical kalibrasyon yaparsan 3000 TL civarı maaşlar işe başlarsın.
 
ıstanbul unıversıtesınde de var 2 yıllık aslında bıyomedıkal ıstıyorum fakat dgs de geçebıleceğim muhendıslıkler yazıdıgım diğer 3 bolume gore daha az o yuzden bıraz gerı adım attım
 

Forum istatistikleri

Konular
128,195
Mesajlar
915,749
Kullanıcılar
449,972
Son üye
Emirhan6161

Yeni konular

Geri
Üst