Murrelektronik - Elektrik & Elektronik Adına Herşey!

Firma tanıtım yazısı sizler için açıklayıcı oldu mu?

  • Evet

    Oy: 1 50.0%
  • Hayır

    Oy: 1 50.0%

  • Kullanılan toplam oy
    2
Katılım
10 Mar 2017
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
32
Firma: Pınar Mühendislik Ltd. Şti.
Marka: Murrelektronik
Hizmet Sektörü: Endüstriyel Otomasyon dalında elektrik ve elektronik tüm ekipmanlar
Web Site: https://www.pinarmuhendislik.com.tr/urun/murr-elektronik/
Adres: Perpa Ticaret Mrk. A Blok Kat: 11 No. 1365 Okmeydanı - Şişli İstanbul
Yetkili Adı: Merve ARSLAN
Yetkili Mail: [email protected]
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
42 yıldır en zorlu şartlarda biz vardık!

Murr Elektronik GmbH 1975 yılında Almanya’da kurulmuş olup Endüstriyel Otomasyon Tekniği alanında, 3 ülkede 5 AR-GE ve üretim merkezi ile 50 ülkeye yayılan kendi satış, pazarlama ve teknik destek ofisleri ve 1800’den fazla çalışanı ile faaliyet gösteren, konusunun lider firmalarındandır.

MurrElektronik elektrik ve elektronik ürünlerin montajında kolay bir arayüz ile birlikte geniş ürün bir yelpazesi sunmaktadır.

Tüm ürünler detaylı bir şekilde tasarlanmıştır.Sadece kendi aralarında değil sisteminizlede uyumlu olarak çalışmaktadır. Geniş ürün çeşitliliği ile sistemizi kurmanızı kolaylaştırıp Bakım, onarım ve işletme maliyetlerinden tasarruf etmenizi sağlayarak daha verimli makina yapısı oluşturmanıza katkı sağlıyoruz.


Ürün Çeşitlerimiz:

Pano İçi Elektronik Ürünler

MurrElektronik pano komponentleri makina ve sistem kurulumlarında optimum güç yönetimi sağlar.

Tüm bileşenler birbirleriyle mükemmel eşleşir.Bu sayede yüksek seviyede verimlilik sağlarken güç tasarrufuda sağlar.Kısa sürede devreye alınıp parazit vb. Olumsuz koşullardan etkilenmeden sağlıklı sistem kullanılabilirliğini sağlar.


Tampon Modülleri

Ani voltaj değişimleri:Üretim sürecinin aksamasına,duruşlara ve sistem resetleme gereksinimlerine hatta makine hasarı ve veri kayıplarına yol açabilir.MurrElektronik tampon modülleri ile bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

EMC Filtreleri

EMC Filtreleri makine ve sistemlerdeki parazit kaynaklı arızaların önlenmesindeki temel bileşenlerdir.Giriş parazitlerine müdahale ederek minumuma indirger.MurrElektronik filtre konusunda geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Emparro

MurrElektronik Emparro SMPS Güç kaynağı %95'e varan verimlilikle çalışmaktadır.Bu sayede minimum güç kaybı yaşar enerji maliyetlerinizi en aza indirgersiniz.

Emparro67

Emparro67 saha uygulamalrı için özel tasarlanmıştır.Çevre ve ortam koşullarınada oldukça dayanıklıdır.Emparro67 sinyal ve enerji kayıplarını en aza indirir 230VAC ve 24VDC gerilim değişimlerini otomatik olarak konfigüre edebilir.

Emparro® 3~

Emparro 3fazlı güç kaynakları 24V gerektiren uygulamalarda kaliteli bir güç sistemin vazgeçilmez parçasıdır.Bu güç kaynağı son derece güvenilir olmasının yanında entegre güç sistemi sayesinde olağanüstü verimlidir.

Evolution

MurrElektronik Evolution güç kaynakları son derece emniyetlidir ve makine duruş sürelerinizi azaltır.Eğer fazlardan biri arızalanırsa kalan fazlar ile çalışmasına devam eder.

MB Balans Dengeleyici

Güç Kaynağı sistemleri kesintisiz bir çalışma için genellikle yedekli olarak kullanılırlar.Murrelektronik aktif balans modülleri iki bağımsız güç kaynağından 24V üreterek dengeli bir güç elde eder.

MICO Basic

MICO Basic 24VDC uygulamalarında akıllı güç dağıtımı için geliştirilmiştir.Mico Basic güç dağıtımını izleyerek kısa devrelere anında tepki verir.Basic serisi ile sensör ve valflerin korunmasına yöneliktir.

MICO Classic

MICO+ 24VDC uygulamalarında akıllı güç dağıtımı için geliştirilmiştir.Bu modül ile dört kanalı izleyebilir aşırı yüklenme ve kısa devrelerde kanalı otomatik kapanaması sağlayıp arızalardan korunmayı sağlayabilirsiniz.

MICO Fuse

MICO Fuse bireysel terminal korunmasında ideal alternatiftir.Modülde sekiz adet cam sigorta için yuva bulunmaktadır.Bu sayede sekiz kanal koruyabilirsiniz.

Mico Pro®

Yeni Mico Pro® 12-24VDC Modüler Besleme Dağıtım ve Kontrol Ünitesi; Murr elektronik tarafından sunulan “Patentli Besleme Kontrolcüsü ve kesici” sistemidir.

MICO+

MICO+ 24VDC uygulamalarında akıllı güç dağıtımı için geliştirilmiştir.Bu modül ile dört kanalı izleyebilir aşırı yüklenme ve kısa devrelerde kanalı otomatik kapanaması sağlayıp arızalardan korunmayı sağlayabilirsiniz.

OptoKuplorler

Optokuplorler farklı sinyalleri birleştirmek veya izole etmek için kullanılırlar.Giriş ve çıkışlar arasındaki optoelektronik olarak yaptıkları için asla yıpranmazlar.

Röleler

MurrElektronik röleleri son derece küçük ama bir o kadar performanslı imal edilmişlerdir.Entegre LED'leri sayesinde rölenin durmunu gözleyebilirsiniz.Röle modüllerini tak çıkar yöntemiyle kolayca değiştirebilir ve ekstra bir efor sarfetmezsiniz.

Transformatörler

Transformatörlerin farklı durumlarda farklı voltajlar verebilecek değişkenliğe sahip olmaları gerekir.MurrElektronik ürün ayırt etmeksizin izolasyon trafosu,kontrol transformatörü,güvenlik transformatörleri ile size bu değişkenliği uygulamanıza özel olanak sağlar.



Arayüzler
Bağlantı, Dağıtım ve Haberleşme

Panoda bulunan arayüzler birçok kurulumun önemli parçasını oluşturmaktadır.

MurrElektronik size geniş ürün olanakları ile hızlı bağlantı,kolay ayrıştırma ve haberleşme imkanı sunmaktadır.Pano bileşenlerinizi değişik varyasyonlarda kullanabilir.Güç çıkışları ile aydınlatma ve ürün hatlarınızı tamamlayabilirsiniz.


Aydınlatma Elemanları

MurrElektronik Aydınlatma Sistemleri en son teknolojiyi kullanmaktadır.LED teknolojisi sayesinde fazla güç gerektirmez.Modlight50 ve Modlight70 tepelambaları yenilikçi montaj sistemi,kolay kurulumu farklı renkler seçeneklerini içerisinde barındırır.

Modlink MPV

Panodaki Arayüzlere bağlantı periyodik bakımlarda önemli yer tutmaktadır.Ama arayüzünüzün dayanıklı ve sağlıklı veri transferi yapabilmelidir.MODLİNK MPV ile bunların yanında mümkün olduğunca az kablo kullanır bakım ve devreye alma sürelerini kısaltır.

Modlink MSDD

Servis ve ayar işlemlerine ihtiyaç duyduğunuzda Modlink MSDD ürünleri ile denetçinize kolayca erişebilirsiniz.Pano kapalı halde olduğu için hali hazırdaki koruma kapsamını korur.

Modlink MSVD

Panodaki uygulamalar doğru güç çıkışı gerektirir.MurrElektronik size dünya çapındaki uygulamalarınız için geniş bir ürün aralığı sunmaktadır.

MSDD Hibrit Arayüz Elemanları

MSDD hibrit arayüz elemanları ile panonuzdan sahaya güç ve veri transferi gerçekleştirebilirsiniz.Tekrarlayıcı özelliği ile sinyalinizide güçlendirir.


I/O Sistemleri

Uygulama Çözümleri
MurrElektronik I/O sistemleri ile sensor ve aktüatörlerinizi kontrol edebilirsiniz.

I/O sistemleri ile çok farklı gereksinimler karşılanabilir.Uygulama alanına göre yakın ve uzak Giriş/Çıkışlarınızı birleştirebilmenize olanak sağlar.Bu sayede daha organize ve düzenli yapı oluşturabilirsiniz.MurrElektronik size pratik ve yüksek performanslı haberleşme olanağı sağlar.


Cube20

Cube20 IP20 Koruma Sınıfına sahip direk olarak Cube67 modüle bağlanabilen bir giriş çıkış modülüdür.Bir modülde 32 adet'e kadar sinyal aktarılabilir.Bu sayede panonuzda daha az kablolama ihtiyacınız olur.

Cube20S

MURRELEKTRONIK modüler Cube20S serisi ile bir çok özellige sahip IP20 ürün yelpazesi ile Cube ailesini genişletiyor . Kompakt modüller sadece 12.9 milimetre genişliğindedir. Modüler tasarımı sayesinde kolaylıkla ve hızlıca ve ayrı ayrı bağlanabilir.

Cube67

Cube67 Murrelektroniğin en çok ödül alan haberleşme modülüdür.Bu ürün ile spesifik uygulamalarınıza basit çözümler üretebilirsiniz.Cube67 ile birçok modülü çeşitli metodlarla basit ve tek bir kablo ile kontrol edebilirsiniz.

İmpact67

Impact67 ile dijital sinyallerinizi basit bir şekilde aktarabilirsiniz.Tüm haberleşme protokolleri ile iletişim kurabilirsiniz.Öne Çıkan Özellikleri;Her port için durum ışıkları,grup olarak hata bulma ve IP67 Koruma Sınıfı bulundurmasıdır.

M12 Bağlantı Sistemleri-Metal

Dağıtım sistemleri takıp çıkarılabilen bağlantılar için tasarlanmıştır.Bu sayede birbirlerinden kolayca ayrılarak nakliye esnasındaki işlemi kolaylaştırır.Metal Gövdeleri sayesinde sıcaklık ve darbe gibi etkenlere dayanıklıdırlar.

M12 Bağlantı Sistemleri-Plastik

Dağıtım sistemleri takıp çıkarılabilen bağlantılar için tasarlanmıştır.Bu sayede birbirlerinden kolayca ayrılarak nakliye esnasındaki işlemi kolaylaştırır.Dizaynı sayesinde dış etkenlere oldukça dayanıklıdır.

M8 Bağlantı Sistemleri

MurrElektronik M8 bağlantı sistemleri ile ekonomik ve yer tasarrufu sağlayan kurulum sağlamaktadır.30mm genişliği ile farklı şekillerde monte edilebilirler.

MASI20

ASI-arayüzünde çok kullanışlı yöntemler sunuyoruz.Bu sayede esnek,etkin bir teknoloji sunuyoruz.MASI20 küçük boyutuyla ve maksimum sinyal yogunluğu sağlar.

MASI67

MASI67 ile çok esnek bir makine konfigirasyonu oluşturabilirsiniz.Sadece yassı ASI kablolarını yerlerine takmanız yeterlidir.MASI67 modülü IP67 koruma sınıfına ve moduler bir yapıya sahiptir.

MASI68

Dağınık haldeki sistemlerinizi MASI68 ile kolay ,hızlı ve en verimli şekilde bir araya getirebilirsiniz.MASI68 dayanıklı bir yapıya sahiptir.MASI68'i çevre modülü olarakta kullanabilirsiniz.

MVK Metal

IP67 haberleşme modülleri makine ve sistemin kurulumunda önemli bir bileşendir.Bu sayede karışık kablolamadan kurtulur,panaoda yer tasarufu sağlarsınız.MVK nin mekanik özellikleri ile zorlu endüstriyel ortamlarda çalışması için özel dizayn edilmiştir.

MVK Metal (Polimer Fiber Optik)

IP67 haberleşme modülleri makine ve sistem kurulumlarında önemli bir yere sahiptir.Bu modül sizi karmaşık kablolamadan kurtarıp panonuzda ekstra yer sağlamanıza yardımcı olur.MVK Metal dizayn edilmiş olması ile sert ve zorlu endüstriyel şartlar için özel dizayn edilmiştir.

Emniyetli MVK Metal

Güvenlik otomotiv sektöründeki uygulamalrda çok önemli bir yere sahiptir.Emniyetli MVK Metal Modülleri size aktif güvenli haberleşme teknolojisini sunmaktadır.Emniyetli MVK Metal Kategori seviyesi 3'ü(IED 61508 ve IRC 62061)ve Performans Seviyesi en üst düzeydedir.

MVP12 Çelik

FB (gıda) sektöründe makine aksamları kolay temizlenebilir olmalıdır.
Bu yüzden MURRELEKTRONIK; MVP12 Çelik dağıtım kutusu , yüksek kalite paslanmaz çelikten imal edilmiştir.

Bağlantı Teknolojisi
Sınırsız Çeşitlilik
MurrElektronik kablo setlerinin lider tedarikçisi konumundadır.Tüm kablo gruplarında sonsuz çeşit,renk ve bağlantı tipleri sunmaktadır.

M8 ve M12 konnektörlerin yanı sıra valf konnektörleri için tüm model ve kablo uzunluklarını da sunmaktadır.LED ve baskılı ürünlerde entegre olarak bulunmaktadır.Değişik adaptör ve T bağlantıları sayesinde farklı montaj opsiyonları sunabilmektedir.

Adaptörler

Benzersiz adaptör çeşitleri ile günlük sorunlarınıza yaratıcı çözümler üretebilirsiniz.Özel kablolomalara ihtiyaç duymadan esnek biçimde çözümler sunar.MurrElektronik M8,M12 ve valf soketlerinde geniş bir ürün çeşitliliği sunmaktadır.

Metrajlı Kablolar

MurrElektronik 100m den 500m'ye kadar yüksek kalite ve çeşitte makara şeklinde kablolar sunmaktadır.Bu sayede müşteri ihtiyacı olan uzunlukta kablo kullanabilmektedir.

Montaja Hazır Konnektörler

Kablolama işlemleri MurrElektroniğin eşssiz dizaynı sayesinde dahada kolaylaştırılmıştır.İster uç uca ister yaylı klipslere kolayca bağlayıp kablolama eforunuzu azaltabilirsiniz.

Arayüz Kabloları

MurrElektronik endüstriyel haberleşme protokollerinde AS-I, Can Open, Device Net, Ethernet/IP, Ether CAT, ProfiBus, ProfiNet, Sercos ve daha fazlasını barındırmaktadır.

Motor Kabloları

Servo motorlar genel olarak M23 konnektör yardımı ile bağlanırlar.Bu şekilde daha önceden belirlenmiş noktalara kolaylıkla bağlanabilirker.MurrElektronik size 1.0 ölçüsünde güç ve sinyal kabloları sunmaktadır.

Sensör ve Valf Kabloları

MurrElektronik sensör ve valf bağlantı kablolarında geniş bir ürün grubu aralığı sunmaktadır.Çoğu ürün stok olarak bulunmakla beraber siparişleriniz maksimum 48 saat içerisinde üretilir.

T Konnektör

T konnektör sayesinde iki ürünü tek noktada kolaylıkla bağlayabilirsiniz.Bağlantı sayısını arttırır Giriş/çıkışlardan %50 oranında tasarruf edersiniz.Daha az ekipmanla daha kolay kurulum yapar,insan gücü ve zamandan kazanırsınız.

Tork Anahtarları

Murrelektroniğin eşşiz tork anahtarı sayesinde konnektölerin tam ve doğru sıkıldığından emin olun.Tork anahtarı ile IP67 koruma sınıfını elde etmiş olun.Tork anahtarının 6 farklı çeşidi bulunmaktadır.(M8,M8 Gıda ve Paketleme,M12,M12 Gıda)
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
127,969
Mesajlar
913,977
Kullanıcılar
449,614
Son üye
Canipk

Yeni konular

Geri
Üst