Multiswitch Nedir?

Katılım
6 Mar 2017
Mesajlar
7
Puanları
1
Yaş
42
01-YE-1708 K.jpg

Uydu sistemleri haberleşme sistemleri içinde önemli bir yere sahiptir. Artan şehirleşme ve toplu yaşam alanlarının artması ile birlikte bir çok ihtiyaç için olduğu gibi uydu anten sistemleri için de yer sıkıntısı baş göstermiştir. Bununla birlikte site, bina ve çalışma ortamlarında her kullanıcı için ayrı bir çanak anten kurulumu gereksizdir. Multiswitch bireylerin yaşam alanlarında yer, çanak anten vb. gibi kısıtlı kaynakların paylaşılmasını sağlayan ve bazen de gereksiz kaynakların ortaya çıkardığı görüntü kirliliğine çözüm sunan sistemlerdir.

Ortaklaşa kullanımın ekonomik olması sebebiyle günümüzde tek aboneli uydu sistemi yerine merkezi uydu anten kurulumu yapılmaktadır. Abone sayısı ve talep edilen kanal sayısının artmasıyla birlikte,merkezi anten sistemi ile alınan karasal ve uydu yayınların tüm izleme noktalarına taşınmasıdır.

Multswitch Nedir?

Çoklu anahtar anlamına gelen Multiswitch'ler, uydu antenlerinden alınan sinyalleri kullanıcılar arasında bağımsız olarak paylaştıran ara birim elemanlarıdır. Çok sayıda kullanıcının, bir veya daha fazla sayıda ortak antenden, birbirinden bağımsız olarak yararlanmasını sağlar. Kablo TV sistemlerine göre daha fazla kanal sayısına sahip olan multiswitchler daha ekonomik bir şekilde pek çok farklı tipte yayını izlemeye elverişlidir.


Binanın demirbaşı sayıldığı için, Eğer kiracıysanız, kendi uydu alıcınızı taşıma imkanı, Eğer ev sahibiyseniz, teknoloji'ye yatırım yapma imkanı sunar.

Eğer, şimdilik uydu alıcısı almak için ya da bir TV platformu aboneliği için bütçeniz yok ise yerel yayınları izlemenize olanak sağlar. İleride bir platforma abone olduğunuz taktirde de ayrıca bir kurulum ücreti gerekmiyor.

Next Multswitch
-Mevcut yayınları dağıtır ve çok kullanım özelliği sağlar.

-Fazla uydu maliyetini ve kısıtlı yer problemlerini önler, görüntü kirliğine çözüm sağlar.

-Yüksek uydu frekans aralığı

-Modele göre, 8 daireden 40 daireye kadar 2-3 uydu yayını, 1 adet digitürk uydu yayını, 1 karasal yayın özelliğine sahiptir.

Bu ürün ile uzun yıllar sorunsuz kullanacağınız yüksek kalite standartlarına sahip Next Uydu santraline sahip olacaksanız.
 
Çoklu anahtar anlamına gelen Multiswitch'ler, uydu antenlerinden alınan sinyalleri kullanıcılar arasında bağımsız olarak paylaştıran ara birim elemanlarıdır. Çok sayıda kullanıcının, bir veya daha fazla sayıda ortak antenden, birbirinden bağımsız olarak yararlanmasını sağlar.
 
multıswıch e max kac adet çanak entegre edılebılır?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,105
Mesajlar
915,012
Kullanıcılar
449,805
Son üye
berkayk304

Yeni konular

Geri
Üst