Multimetre tavsiyesi(Fabrika ortamında)

chora

Üye
Katılım
28 Eki 2007
Mesajlar
21
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar bir fabrikada elektrik sorumlusu olarak çalışmaktayım ölçü aleti almak istiyorum elimde 20-30 liralık bir pensampermetre var akım gerilim direnç ölçmekte kullanıyorum idare ediyor fakat kondansatör ölçemiyorum.Bu konudaki önerilerinizi bekliyorum almışken işime yarıyacak diğer özellikler de olsun istiyorum açıklamaları ile birlikte lütfden hangi modeli tavsiye ediyorsanız geniş açıklama yazarsanız sevinirim sadece şunu al deyip geçmiyelim herkes bilgilensin lütfen
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
fiyat olarakta orta seviye olur diye düşünüyorum 100 -300 arası modeller nasıldır 30 lişrayada kapasite ölçümü var 150 lirayada mesela farkları neler.
 
30 tl lik pensampermetreyle sağlıklı ölcüm yapamassın piyasada güzel modeller var özelliklerine gore fiyatları değişmekte multimetre de toplam amperi görürsün sen en iyisi çeşitli ölcümler yapmak için 200 300 tl lik ölçü aleti al. birde 9 voltluk pillerine dikkat et pil ömrü bitmesine yakın sağlıklı ölçüm yapamassın
 
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,215
Mesajlar
915,872
Kullanıcılar
449,997
Son üye
Ali5534

Yeni konular

Geri
Üst