hasan0571 Üye Katılım 14 Şub 2019 Mesajlar 8 Puanları 1 Yaş 50 18 Şub 2019 #1 İyi akşamlar arkadaşlar, elimde bir Multimetre var. Bununla birlikte ana pano ile ev içi sigorta panosunda nasıl ölçüm yapılır. Birde hangi arıza vs durumlarında buralardan ölçüm yapılmalıdır. Ekli dosyalar multimetre.jpg 31.1 KB · Görüntüleme: 162
İyi akşamlar arkadaşlar, elimde bir Multimetre var. Bununla birlikte ana pano ile ev içi sigorta panosunda nasıl ölçüm yapılır. Birde hangi arıza vs durumlarında buralardan ölçüm yapılmalıdır.
hearthief Paylaşımcı üye Katılım 1 Mar 2017 Mesajlar 1,222 Puanları 106 18 Şub 2019 #2 hasan bey o cihaz piyasa fiyatı 55 TL görünüyor, neden o parayı verip aldınız, amacınız neydi ?
Konu Sah KS hasan0571 Üye Katılım 14 Şub 2019 Mesajlar 8 Puanları 1 Yaş 50 18 Şub 2019 #3 hearthief' Alıntı: hasan bey o cihaz piyasa fiyatı 55 TL görünüyor, neden o parayı verip aldınız, amacınız neydi ? Genişletmek için tıkla ... Biraz elektroniğe ilgim var. O amaçla ufak tefek işlerde kullanıyorum (pil vb)
hearthief' Alıntı: hasan bey o cihaz piyasa fiyatı 55 TL görünüyor, neden o parayı verip aldınız, amacınız neydi ? Genişletmek için tıkla ... Biraz elektroniğe ilgim var. O amaçla ufak tefek işlerde kullanıyorum (pil vb)
hearthief Paylaşımcı üye Katılım 1 Mar 2017 Mesajlar 1,222 Puanları 106 18 Şub 2019 #4 güzel bir uğraş edinmişsiniz ama elektronik için sabırlı insan olmak lazım, ne gibi işler projeler yaptınız şimdiye kadar, neler öğrendiniz
güzel bir uğraş edinmişsiniz ama elektronik için sabırlı insan olmak lazım, ne gibi işler projeler yaptınız şimdiye kadar, neler öğrendiniz
Konu Sah KS hasan0571 Üye Katılım 14 Şub 2019 Mesajlar 8 Puanları 1 Yaş 50 18 Şub 2019 #5 hearthief' Alıntı: güzel bir uğraş edinmişsiniz ama elektronik için sabırlı insan olmak lazım, ne gibi işler projeler yaptınız şimdiye kadar, neler öğrendiniz Genişletmek için tıkla ... Birtane robat yaptım sevgili hearthief
hearthief' Alıntı: güzel bir uğraş edinmişsiniz ama elektronik için sabırlı insan olmak lazım, ne gibi işler projeler yaptınız şimdiye kadar, neler öğrendiniz Genişletmek için tıkla ... Birtane robat yaptım sevgili hearthief
hearthief Paylaşımcı üye Katılım 1 Mar 2017 Mesajlar 1,222 Puanları 106 18 Şub 2019 #6 ellerinize sağlık, robotunuzun resmini paylaşır mısınız, bir de neler yapabildiğini
Konu Sah KS hasan0571 Üye Katılım 14 Şub 2019 Mesajlar 8 Puanları 1 Yaş 50 18 Şub 2019 #7 hearthief' Alıntı: ellerinize sağlık, robotunuzun resmini paylaşır mısınız, bir de neler yapabildiğini Genişletmek için tıkla ... heathief ekledim bak Ekli dosyalar Robotum.png 30 KB · Görüntüleme: 130
hearthief' Alıntı: ellerinize sağlık, robotunuzun resmini paylaşır mısınız, bir de neler yapabildiğini Genişletmek için tıkla ... heathief ekledim bak
hearthief Paylaşımcı üye Katılım 1 Mar 2017 Mesajlar 1,222 Puanları 106 18 Şub 2019 #8 konuşmayı komutları anlar ve yeni şeyler öğrenebilir yazmışlar, helal olsun neler yapıyorlar, ucuz değil tabi.. youtube da her türlü tamirat için video bulabilirsiniz..
konuşmayı komutları anlar ve yeni şeyler öğrenebilir yazmışlar, helal olsun neler yapıyorlar, ucuz değil tabi.. youtube da her türlü tamirat için video bulabilirsiniz..
Konu Sah KS hasan0571 Üye Katılım 14 Şub 2019 Mesajlar 8 Puanları 1 Yaş 50 18 Şub 2019 #9 hearthief' Alıntı: konuşmayı komutları anlar ve yeni şeyler öğrenebilir yazmışlar, helal olsun neler yapıyorlar, ucuz değil tabi.. Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım sorduğum soru seni heralde baya zorladı. Konu ile yardımcı olursan sevinirim. İyi akşamlar
hearthief' Alıntı: konuşmayı komutları anlar ve yeni şeyler öğrenebilir yazmışlar, helal olsun neler yapıyorlar, ucuz değil tabi.. Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım sorduğum soru seni heralde baya zorladı. Konu ile yardımcı olursan sevinirim. İyi akşamlar
hearthief Paylaşımcı üye Katılım 1 Mar 2017 Mesajlar 1,222 Puanları 106 18 Şub 2019 #10 youtube dan faydalanın lütfen, anlatmakla olmaz