motor kontrol kartı

Katılım
7 May 2008
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar şöyle bir kart lazım. 3Fazlı motorun 3 fazınıda bu karta girmek istiyorum ve motorun zorlandığını anlamak ve bunu ayarladığım 3 değerde ayrı ayrı kontak vermesini istiyorum. 1. kontak motoru boşta olduğunu 2. kontak ayarladığım bir set değerinde 3. kontak ayarladığım diğer set değerinde olmalı. Böyle bir kart var mı yada böyle bi cihaz var mı ? (yanlız voltaj düşmesinden etkilenmeyecek yoksa sapıtıyor.) Şimdiden teşekkürler.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Akım kontrol kartı kullanarak yapabilirsin akım trafosu uçlarına direnç bağlayarak akımı gerilime çevirip opampla karşılaştırarak röle çektirebilirsin.set değerini potansiyometre ile ayarlayabilirsin benim kendi imal ettiğim vinçler için tonaj kartı var belli bir tonajdan sonra vinç yukarı kaldırma yapmıyor.Mantık opamp karşılaştırma.Kolay gelsin
 
sayın CELİK_CPU bu kontrol kartının bi çizimi bi şeması var mı sende acaba. gönderebilirmisin.Ben biraz bu konulara yabancıyımda. Şimdiden teşekkürler :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,774
Kullanıcılar
449,980
Son üye
shield325

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst