Mitsubishi klima konusunda yardım

Katılım
23 Mar 2021
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
36
Merhaba, bi konuda yardım almak istiyorum Mıtsubishi klima düşünüyorum ama 3 ürün arasında kaldım
Mitsubishi SRK50ZJX-S Klima

Mitsubishi SRK50 zsx s Klima

Mıtsubishi Electric kirigamine
ef zen seri

Legendera çok pahalı 13 bin TL kadar bütçem var. Rica etsem yardımcı olurmusunuz. Sonuçta bi sefer alınıyor almışken iyi bişey olsun istiyorum
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Ürünler iyi olabilir ama o parayı ne kadar zamanda amorti eder o önemli.
 
Zor eder. Ama bütçe yüksek olmasa abi bakmaz zaten.
 
Kirigamine iyidir
Biraz araştırdım ama mitsubishi kirigamine zen EF electric

Mitsubishi SRK50 Zs-w premium Klima ve

özellikle Mitsubishi SRK50 zsx s Diamond klima gibi özellikli gözükmüyor acaba ben mi yanlış bakıp, yanlış anlıyorum.
Bu üç klima arasında kaldım. Almışken de özellikli bişey olsun istiyorum , sonuçta bi sefer alıyoruz ALLAH izin verdiği müddetçe uzun yıllar kullanıyoruz.
Ürünler iyi olabilir ama o parayı ne kadar zamanda amorti eder o önemli.
İnanın klima konusunda illallah ettim malum bi klima aldım 7000 TL civarı ve de en son çıkardığını en iyisini, ama gel gör ki dış ünite ayrı sesli çalışıyor iç ünite bi ayrı sesli çalışıyor. Klimayı geri iade ettim. O yüzden ağzım yandı. Bu sefer üçe beşe bakmayıp almışken iyi bişey alayım kafam rahat olsun istiyorum.
 
Son düzenleme:
Bu dediğiniz ürünlerde pahalı olan en özellikli olandır. Pahalı olanı alırsanız herseyi vardır cihazın. Panasonic, mitsubishi electric, toshiba, mitsubishi heavy cihazlarından bütçeniz yetiyorsa pahalı olanı almaniz lazım. Tavsiyem sadece sizin için geçerlidir.
 
Bu dediğiniz ürünlerde pahalı olan en özellikli olandır. Pahalı olanı alırsanız herseyi vardır cihazın. Panasonic, mitsubishi electric, toshiba, mitsubishi heavy cihazlarından bütçeniz yetiyorsa pahalı olanı almaniz lazım. Tavsiyem sadece sizin için geçerlidir.
iyi günler Gürkan bey öncelikle yardımınız için çok teşekkür ediyorum ALLAH razı olsun.
ben mitsubişhi electric kirigamine EF eledim çünki iç kanatçıklardan saga sola çevirmeyi çihaz kendi degil kanatçıkları el ile manuel olarak biz yapıyormuşuz. En dandik klimada dahi bu özellik kumanda üzerinde tuş ile varken onca para verip bi de elle kanatçıkları saga sola çevirmeyi abes ve saçma buldum açıkcası.
Gönlüm Mitsubişhi Electric legendera ama 16 bin tl ile 19 bin tl arası fiyat diyorlar bu da biraz tuzlu geliyor.

Ben:
Özellikle;
Mitsubishi Heavey SRK50 zsx w Diamond 10 bin ile 13 bin tl arası fiyat diyorlar
Mitsubishi Heavey SRK50 zs-w premium 8500 ile 10 bin arası fiyat diyorlar.
Bu iki klima arasında kaldım ikisinden birisini düşünüyorum . Ancak Mıtsubişhi Electric degilde, Mİtsubişhi Heavey aldıgım de pişmanlık yaşarmıyım.
 
Pişman olacağınızi sanmam
Gürkan bey, 18 btu mıtsubishi heavy 50zsx Diamond klima almıştım lakin geri iade ettim, sebebine gelince ise klimayı 3d foksiyununda veya aşagı yukarı yapan flap kanatçıgı çalıştırdığım zaman cihaz car car ses yaptı, iç ünite degişimin yaptılar yine aynı sesi yaptı, bu sefer iç ünite degişim yerine flap kanat motorların degiştirdiler yine yaptı, gelen servise ben onca para verip bi de bu sesi mi dinleyeceğim bunun çaresi yok mu dedigim de ise servis arkadaş bu ürünün flap kantçığın büyük ve agır olduğunu motorların yetersiz kaldığını söyledi ve bu sesi de yapacağın belirtti, 3d özelliğini ve flap kanatçıgı otomatik aşagı yukarı çalıştırmadan kullanmamı tavsiye etti, bende peki o zaman ben niçin dünya bi para verdim bu ürüne dedim ve iadesini istedim ve iade ettim. Ürünü kullanıp sonucunu sizler ile paylaşmak istedim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,532
Kullanıcılar
449,907
Son üye
ayse.krcsarge

Yeni konular

Geri
Üst