Mikrodev Programlama

Katılım
12 Haz 2007
Mesajlar
170
Puanları
1
Yaş
42
Arkadaşlar Mikrodev Plcnin program editörü büyük ölçüde tamamlanmış, Ben HVAC uygulamalar yapmaya başladım (klima santral kontrolü, 1 Asil 1 Yedek Pompa Kontrolü, 2 Asil 1 Yedek Pompa Kontrolü, 2li Kazan Kaskad Kontrol vs..) İhtiyacı olan Arkadaşlarada Proğramlamada elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım. Programlamada FB yapısına alışık olan arkadaşların çok rahat kullanacağı bir proğram ayrıca programlamaya yeni başlayanlar içinde çok çabuk öğrenebileceği bir yapısı var. Emeği geçen Arkadaşlara çok teşekkür ediyorum Türkiyede böyle bir plc yi hayal bile edemiyordum.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
ikili_pompa.jpgikili_pompa_mdv.jpgmerhaba arkadaşlar, mikrodev plc ile daha öncede bahsettiğim 1 Asil 1 Yedek ikili pompa yedekli çalıştırma proğramının resimlerini ekliyorum buraya program dosyasını ekliyemiyorum isteyen arkadaşlara mdv uzantılı dosyalarıda gönderebilirim.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,184
Mesajlar
915,686
Kullanıcılar
449,954
Son üye
yulaf177

Yeni konular

Geri
Üst