Medyadan şok edici haber!

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye

ESKİ GÜNLERİN HATIRINA

Bildiğiniz gibi geçmiş günlerde Fransa cumhurbaşkanı Emmanuel Macron uçak kapısından inerken eşinden bir tokat yediğinde medya dünyasında büyük fırtınalar koptu.

Emmanuel Macron eşinin geçmiş günlerinde sınıfında kendi öğrencisi idi. Bu çok önemli nokta geçmişlerinde kesinlikle unutulmamalıydı.

Eşler bazen geçmiş günlerin nostalji veya bu eski günlerin yaşanmışlığını hatırlamak veya tekrar yaşamak adına yıllar sonra bunu anlık olarak yaşamak isteyebilirler. Bu son son derecede normaldir.

Uçaktan inmeye hazırlanırlarken uçak kapısı da hazır açılmadığı esnada eski günlerin nostaljisini yaşatmak adına ayni sınıfta geçen eski günlerdeki gibi öğretmenin küçük bir tokatı acaba dünya medyasına neden bu kadar şok edici geldi?

Bu meseleyi aralarında acaba soğuk rüzgarlar mı esiyor veya boşanıyorlar mı seviyesinde akıllara getiren olumsuz yöndeki düşünceleri hemen akla getirmeden önce dünya medyası bu nostaljik olasılığı öncelikle kendi kendisine sorabilmeliydi.

Gününüz tokatlı olan başlangıçlarla değil daima mutlu başlangıçlarla olsun dileğimle. :) ::) :)

Saygılarımla..

şimdi gönül bu diyeceğiz ota konmadığı yeri gayet iyi biliyorsunuz. bu macron amca annesiz büyümüş olmalı ki, kendinden büyük bir kadına aşk duyuyor. brigitte ablamızda halis muhlis sübyancı. yani bu şartlar altında zamanın acımasızlığı ortaya çıkıyor. bence brigitte ablamız evinde otursun torun sevsin. first lady lik yapmasın.

şimdi gönül bu diyeceğiz ota konmadığı yeri gayet iyi biliyorsunuz. bu macron amca annesiz büyümüş olmalı ki, kendinden büyük bir kadına aşk duyuyor. brigitte ablamızda halis muhlis sübyancı. yani bu şartlar altında zamanın acımasızlığı ortaya çıkıyor. bence brigitte ablamız evinde otursun torun sevsin. first lady lik yapmasın.
Abi lady olmadığına dair çok ciddi savlar var, bu konuda delilleri ile dosyayı yayınlayan bir avukat kadına baya baya susturma politikası uyguladılar :) gençlik resmi yok kadınabinin, başka bir evlilikten olan kızının fotosunu eskiterek servis etmeye çalışmışlardı hatta :)

Neyse efendim, özel hayatları bizi ilgilendirmemekle beraber ayıptır yav :)

Abi lady olmadığına dair çok ciddi savlar var, bu konuda delilleri ile dosyayı yayınlayan bir avukat kadına baya baya susturma politikası uyguladılar :) gençlik resmi yok kadınabinin, başka bir evlilikten olan kızının fotosunu eskiterek servis etmeye çalışmışlardı hatta :)

Neyse efendim, özel hayatları bizi ilgilendirmemekle beraber ayıptır yav :)
ben fransızları tanıyorsam, bir şekilde kitabına uydururlar ama özel hayattır bizi ilgilendirmez. yine de kişi yerini bilmeli. yaşlı kadın, genç erkek olayı çok belalıdır. bu gözler gördü de biliyor. yaşanmasına izin vermedim ama.

Forum istatistikleri

Konular
133,386
Kullanıcılar
459,246
Son üye
mtuncturk

Yeni konular

Geri