markalara gore transmıterlerın ayar ve kalıbrasyonları

ben size rosemount marka transmitterler hakkında önümüzdeki günlerde bilgi vereceğim.nasıl çalıştıkları nasıl arıza verdikleri çözümleri gibi konular...sanırım arkadasın da anlatmak istediği buydu.bilen arkadaşlar da paylaşır böyle devam ederiz.
 
ArkadaŞlar ben bİr fabrİkada otomasyon ustasi olarak ÇaliŞmaktayim.

ÇaliŞtiĞim fabrİkada abb-rosemount-siemens-accuwave vb. ÇeŞİtlİ marka ve modellerde. basinÇ transmİtterlerİ, sicaklik transmİtterlerİ, flow(debİ) transmİtterlerİ, sevİye transmİtterlerİ, ÇeŞİtlİ analİz Çİhazlari (İletkenlİk, ph, konsantrasyon vb.) frekans konvertÖrlerİ, bant kantarlari, speed swİtch ler, ve ÇeŞİtlİ marka me modellerde plc sİstemlerİ ( delta-v, siemens s7400, siemens s5, ge fannuc, allen bradley, siemens logo) bulunmakta

yukarida saydiĞim cİhazlar bakim onarim kalİbrasyon konusunda sorusu olan arkadaŞlara yardimci olmak İsterİm. Şİmdİden tÜm arkadaŞlarin paylaŞimi İÇİn teŞekkÜrler.
 
muso arkadaşım sen gerekli dökümanı eklersen yardımcı olacagına inanıyorum eklersen sevinirim ;)
 
arkadaşlar 1 motoru -6 barda duracak +25 barda duracak bu kontrolünü nasıl yapabilirim bu degerler ayarlana bılır olmalı bir gösterge ıle yardımlarınız ıcın teşekkürler.
 
bunun için 2 adet fark basınç transmitteri ve bitanede logo,zelio,delta,gemo vsvsvsvs. plc yeterli transmitterlerden birisi pozitif basınç diğeri negatif basınç farkını ölçmek için.
 
Merhaba,
seviye olcumunde en kolay yontem ayarlanma ozelligi olan,gostergeli bir transmitter kullanmaktir bu sayede istedigin yuksekligi kolayca olcebilirsin
ayrica onemli olan bu konuda teknik destek verebilecek bir tedarikci bulmak size kolaylik saglayacaktir
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,368
Mesajlar
917,054
Kullanıcılar
450,241
Son üye
cenkasik

Yeni konular

Geri
Üst