malzeme işleme yardım

iamselcuk

Üye
Katılım
17 Mar 2015
Mesajlar
16
Puanları
1
Yaş
40
Yapımına devam ettiğim hobi cnc için birkaç parça işletmek istedim, 4-5 firmaya fiyat teklifi için çizimlerini gönderdim. çoğu firma geri dönüş bile yapmadı bir firma tek parça için 190 lira istemiş. Bana fazla geldi ongün temin süresi vermişler ki bu süre fiyatı dahada katlıyor benim gözümde, üstelik 130 mm- 260mm parça gibi ufak ebatlı parça için. Neyse çok sorgulamamak lazım.

6063 aliminyum plaka fiyatı araştırayım dedim
http://metalavm.com/aluminyum-plaka-15-mm şurdan ebat girdim 5083 için 20 tl çıktı. Hadi 6063 2,5 katı oldun olmaz a 50 tl de. bir saat sürermi acaba bu parçayı işlemek 140 tl işleme parası almak.

Dışarıya birşey yaptırmak seçeneğinden vazgeçtim şimdilik. Aile içinde çözelim bu işi dedim ve foruma yöneldim .Çizimi verilen parçayı benim için ücreti karşılığı işleyebilecek firma veya makina sahibi tanıdık varmıdır. Burdan suat agaya selam ederim .Yardımlarınızı bekliyorum.
 

Ekli dosyalar

  • çizim.pdf
    50.4 KB · Görüntüleme: 40
ekledim
 

Ekli dosyalar

  • yankutu.JPG
    yankutu.JPG
    84.3 KB · Görüntüleme: 39
@Suat_Korkmaz şapkayı çıkart kavuk tak.:D:D:D
Suat Hoca, fena da değil hani. Tammamen duygulal, Saygılar hocam.

@iamselcuk bilgiler bedava, ama iş parça yaptırmaya gelince %50 ihtimal bi teşekküre her şey olmasada çok şey yapan arkadaşlar var forumda.
 
tamamen duygusal dediysek bedava demedik aaa. Parçaya fazla fiyat istenmesinden daha ucuz ama ücreti mukabilinde forumdakilere yaptırabilir miyiz diye düşündük.

bir gün bir garip yolda giderken sokağın kuytu bir yerinde, gizlenmiş olan hırsız, onu kolluyordu. Tenha bir yere geldiğinde, arkadan saldırarak kavuğu kaptığı gibi kaçmaya başladı.

‘Dur’ diye bağırdı garip, ‘sarığı aç, içini gör de öyle götür’

Hırsız hem can havliyle kaçıyor hem de sarığı çözüyordu. Çözdü ki ne görsün...Metrelerce uzun sandığı büyük kavuğun içi, işe yaramaz bez ve pamuk parçalarıyla dolu. Kala kala elinde bir parçacık bez kaldı. Sinirlendi, yere atarak,
‘ben de bu gösterişli şeyin içinin de dışı gibi olduğunu zannetmiştim, seni hilekar seni’ diye çıkıştı.
Suatın kavuğuda boş çıktı demem oki :)
 

Benzer Konular

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,349
Mesajlar
916,901
Kullanıcılar
450,194
Son üye
akocatas

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst