fiks nedir abi ?Koca koca pahalı tezgahlarda da oluyor vidalı millerin her iki yönde fiks yap bak bişi olmayacak bana cok oluyor..
Atakan abi evet dairesel alan tarama cep boşaltma gibi işlemlerde vuruntu oluyor. Vuruntu derken şöyle boşluk hesaplamaya uğraştığı için yön değişiminde Vuruntu olmuş oluyor.
@rocco216 Abi haklısın çinde olsa boşluk olmamalı ama anlamadım cidden.
X ekseni için 0.1 mm gibi ölçtüm. Y ekseni için 0.22-0.25 mm ölçtüm. yuvarlak işleme yaptım ama olmadı. 14 mm yazdığım çapı 0.2 mm 0.3mm küçük işliyor.
Yuvarlak şekli elips şekilde yapıyor. Elipsin duruşu da değişik. elipsin Uzun tarafının uçlarına A ve B dersek. A noktası X ve Y nin artı olduğu yerde, B noktası da X ve Y nin eksi olduğu bölgede
Fiks sabit hiç bir boşluk olmassız bağlantı yap demek istedim..
Aseyurt ben sahinin plastik tıpalı olanlarından kullandım ve bir elsende kitlenme yaptı birebir drğişim yaptılar bende deği işi m esnasında fark verip biraz daha pahalı olanı almıştım..tabi ki bu cok thk markasındada basıma gelmişti..
Sahin rulman thk dan daha hızlı işimi çözdü ama benimde bir günüm ayrıca vidadan cıkmayan somunla baya bi zaman geçirmem gerekti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?