LS İnvertörter Konusunda Yardım Bekliyorum

Katılım
9 Haz 2010
Mesajlar
58
Puanları
1
Yaş
37
merhaba arkadaşlar

Ls invertörlerin sv-(ig5,is7,ic5,is5,ip5a...) gibi modelleri var bu modellerin kullanım yeri ve amacına göre bilgisi olan veya uygulamasını yapmış olanlar modeller hakkında kısaca bilgi verebilirlermi?
şimdiden teşekkürler....
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Sırayla yazmaya çalışayım

İe5 serisi : Tek fazlı 0,4 kw kadar dahili potansiyometreli, haberleşmeli ve haberleşmesiz opsiyonu bulunan V/F kontrol, daha çok küçük ve ekonomik uygulama alanlarında kullanılır.Örneğin : Basit konveyör uygulamarı

İc5 serisi : Tek fazlı 2,2 kw kadar dahili potansiyometreli, sensörsüz vektör , v/f ,opsiyonel rfı filtre, %150 tork olan, küçük ve ekonomik uygulama alanlarında kullanılır.Örneğin : Basit pompalar, konveyör uygulamaları, vb.

İG5A serisi : Tek veya üçfazlı 22kw kadar,0,1-400 hz, v/f ,sensörsüz vektör kontrollü,modbus (rs485), küçük boyutlu , güçlü ve dinamik bir invertördür.22 kw kadar basit uygulamaların tamamında kullanılabilir. Konveyör uygulamaları , pompalar,fan vb.

İS5 serisi : üç fazlı, 75 kw ya kadar ,0,1-400 hz ,sensörlü ,sensörsüz vektör , v/f kontrollü , opsiyonel rs485 ,profibus,device-net-modbus ,7,5 kw kadar dahili frenleme ünitesi bulunan güçlü bir invertördür.opsiyonel çoklu motor kontrolü (max 4motor),Güçlü tork ve tam vektör uygulaması gereken , haberleşme opsiyonu ihtiyacı olan yerlerde kullanılır.

İP5A serisi : üç fazlı 450 kw kadar, HVAC ve pompa uygulamalrı için özel olarak üretilmiş, (değişken tork uygulamaları) , çoklu motor kontrolü (max 4 motor) opsiyonel haberleşme seçenekleri (profibus, device-net vb, ) 0,5 hz de %150 tork.Dinamik yapısı olan yapılış itibariyle fan ve pompa uygulamalrında tercih edilen bir invertördür.


İS7 serisi : LS ait en gelişmiş invertördür. 75 kw kadar, 150 MIPS hızlı işlemci, V/F - V/F PG- sensörlü sensörsüz vektör kontrol, PM kontrol, standart rs485 - modbus, opsiyonel profibus-DP, Device-net ,LONWORKS, BACnet, EtherNet, opsiyonel giriş çıkış kartı (11 giriş 6çıkış), opsiyonel plc (14 giriş,7 çıkış), opsiyonel encoder kartı, opsiyonel PTC / NTC girişi , vb birçok özelliğe sahip çok kapsamlı bir invertördür. Daha çok ağır hizmet (yüksek tork )uygulamalrında kullanılır. Yapısı itibariyle tüm uygulamalarda kullanılabilecek güçlü bir invertördür.


Benim önerim, Küçük uygulamalar yapıyorsanız 2,2 kw kadar haberleşme kullanmına çok ihtiyacınız yoksa ie5 ve ic5 , küçük uygulamalar ancak plc li uygulamalar yapıyorsanız kadar İG5A veya is5, fan ve pompa uygulamaları için ip5a, yüksek tork gerektiren ,hassas uygulamalarda yerlerde İS7 Kullanabilirsiniz.

Kolay gelsin
 
dostum verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim emek vermişssin ve benim için çok değerli bilgiler. Çalışma yaşamında başarılar deilerim
 
slm alkm arkadaşlar is7-4no nolu inverterin kılemens bağlantı şemesını nasıl bulabilirim
 
ig5a serisine dışarıdan potansiyo metre takılıyormu
 

Forum istatistikleri

Konular
128,269
Mesajlar
916,352
Kullanıcılar
450,093
Son üye
plmkenan

Yeni konular

Geri
Üst