Logo! Manuel Kullanım

samstrong

Üye
Katılım
23 Tem 2008
Mesajlar
318
Puanları
1
Konum
CMS JANT SAN.A.Ş Otomasyon Sistemleri Şefi
Merhaba arkadaşlar. LOGO! RC modelinde. otomatik yazılan ve çalıştırılan programın dışında çıkışlara plc üzerindeki tuşlar ile çıkış verebilir miyiz? yani ben otomatik programı PLC üzerindeki tuşlar yardımı ile başlatacağım. ve üzerindeki tuşlarla durduracağım. durduktan sonra tekrar üzerindeki tuşlardan tek tek çıkışları manüel olarak kontrol edeceğim.

nasıl yapacağımı bilenlerden acil yardım bekliyorum. ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
4 adet imleç tuşu giriş olarak programlanabilir ESC+C4B ye basılması C4B yi etkinleştirir programda Input altında kısa yolu mevcuttur.
 
Tabiki mümkündür, yalnız programı karmaşık yazacaksan elektronik olarak blok diyagramlarıyla önceden kağıda bir şeklini çizmen gerekecektir. Yok, sadece çıkışları ve girişleri aktif edeceksen, program edit kısımından gerekli değişiklikleri yapabilrisin. Bunun için logo'nun kullanma klavuzuna bakabilirsin, hatta örnek açıklamalar döküman olarak da forumda mevcut.Kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,203
Mesajlar
915,808
Kullanıcılar
449,985
Son üye
sSait Başdaş

Yeni konular

Geri
Üst