
Ne farkı var, batarya değil mi sonuçta? 18650 kullanınca devre değişiyor mu? Şart mı var anlamadım.
kafanız fazla karışmasın. olmaz diye bir şey yok olmaz, olmaz. bms kartı olmadan 18650 piller şarj edilebilir, olmaz değil. ama işin içine ama girdiği zaman olay renk değiştirir. burada elektrik - elektronikle ilgilenen, bilen her ustamız benimle aynı görüşte olup şarj edilebilir diyecektir. ama sağlıklı mı? güvenli mi? kolay mı? gibi gibi sorular arkasından gelir. azıcık bu işlerden anlıyorsan ayarlı güç kaynağın ile 18650 pili şarj edersin. tek seferliktir. uzun vadeli kullanım için değildir.valla bende anlamadım geçen bir müşterime pil sattım üniversitede hoca adam işte böyle kimsenin yapmadığı bilmediği şeyleri yapmak laızm felan dedi mesela bms kartsız bu 18650 pilleri şarj etmeyi biliyormusun felan dedi öyle konuştuk benimde kafamı karıştırdı
haklısınız valla ne diyeyim... adam akıllı fikri düşüncesi olan adam bulmaz ki bizi ben anlamadım şans mı kader mi ?? nerde böyle uçuk kaçık adamlar var beni bulurkafanız fazla karışmasın. olmaz diye bir şey yok olmaz, olmaz. bms kartı olmadan 18650 piller şarj edilebilir, olmaz değil. ama işin içine ama girdiği zaman olay renk değiştirir. burada elektrik - elektronikle ilgilenen, bilen her ustamız benimle aynı görüşte olup şarj edilebilir diyecektir. ama sağlıklı mı? güvenli mi? kolay mı? gibi gibi sorular arkasından gelir. azıcık bu işlerden anlıyorsan ayarlı güç kaynağın ile 18650 pili şarj edersin. tek seferliktir. uzun vadeli kullanım için değildir.
gördün mü? olmaz diye bir şey yok ama kullanılabilirlik diye bir şey var. sizin o üniversitede hoca olan arkadaşı bizim buralara ara sıra takılan free energi zaafı olan şahısla tanıştıralım. güneş görmemiş fikirler var, icatlar var.